neljapäev, 23. mai 2013

Õues on vaikne.


16 rajaga plaat aastast 2001.
1 Waldo's People - I Dream 7:08
2 Neja - Restless 4:02                
3 Jessica Folker - Tell Me What You Like 3:35                
4 Steps - One For Sorrow 4:20                
5 Zoom - I Wanna Take Everything 3:30                
6 Cometz - Please Mr. Postman 3:11                
7 Sqeezer - Wake Up 3:47                
8 R'n'G - Can't U Ce 4:03                
9 Nana - Dreams 4:27                
10 Sonic Dream Collective - Pray 3:12                
11 4 The Cause - Ain't No Sunshine 3:56                
12 Infinity - Happy 3:32                
13 Martha Wash - Catch the Light 5:00                            
14 U96 - Energie 3:27                            
15 Novy vs. Eniac - Someday>Somehow 3:53                            
16 Richi M - Wake Me Up 3:49
Dancenet 2 nimeks, audiopool puudub, mida siin kuulata. Ei saa siinkohal kuulata, levitada, hammustada. Phüüsiline plaat on olemas.
Ma ei tea mida esitajatele klikkimine teeb, kiire kopeerimine.

Videotaustaks/liigutajaks The Black Eyed Peas. (mixlist/youtube)
Samas ka häiriv, lood on selgelt ajusoppides peas. Piisab heli mahakeeramisest ja pildiväljundist suurelt ekraanilt. Shut up- i ajal võib helinuppu keerata.

SimpleSystem.
Lugude konseptsioon ja videod omavad sarnast käekirja. Mis on tõsi. Võib väsitada, paljukuuldud.
Kogu asja lihtsakoelisus -  pildiline pool väärib silmi ja helipilt kõrvu. Kokku südameid.
Nb, kui saaks Shut upi biidi, milles tagumise "neliku" osa kannab vaid beat ja "walking/talking" Mitte, et ülejäänu häiriks, see esile toomiseks hea.

kolmapäev, 22. mai 2013

See oli kirjaviis, kehvema fantaasiaga inimestele.. fantaasia. Mõtlema hakkan tavaliselt, kui reaalis lubab. Katked väljakirjutamistest.

Jätaks kallistamise osa vahele, asuks kohe asja kallale :D Annaks lille :D

Kui üks on kirjaoskamatu ses tiimis, läheb spordis libedamalt.
Ma sööma.

See on müüt, linnud ei sure kaaslase surmakorral, linnud otsivad endale uue linnu.

Ülemise oksa ubin on lihtsalt nii palju maitsvam.

Vana ei vinguks, (vana suhte teema) et päris noor ja pärlendav oled.

Kiusatus on, broneering on. Muud ei ole.

Kui avastate, et partner on teid petnud, siis milline aspekt teid selle juures enim häirib? Uus uuring näitab, et mehed kalduvad küsima, kas naine seksis teise mehega, samas kui naised pärivad, kas mees armastas teist naist.
Tõsielusarja "Cheaters" põhjal valminud uuring näitab, et mehed ja naised suhtuvad petmisse erinevalt. Meestele loeb rohkem seksuaalne, naistele emotsionaalne truudus. Enim levinud seletus keskendub peamiselt evolutsiooni käigus tekkinud omadustele: mehed tahavad lapsi, kes on nende omad ning naised ei soovi, et partneri hoolitsus jaotuks mitme eri naise vahel.
Sarnaseid uuringuid on tehtud mitmeid, ent suur osa neist saanud kriitika osaliselt, kuna lähtutakse inimeste mälestustest või oletustest (kui tulevikus juhtuks nii, kuidas käituksid). Järeldused tehakse seega katsealuste mälu ja kujutlusvõime, mitte reaalsuse alusel.
Pennsylvania Scrantoni ülikooli professor Barry Kuhle vaatas läbi 51 sarja "Cheaters" episoodi, milles petetud küsitlesid petjaid. Selgus, et kui meestele on peamiselt oluline seksuaalne, siis naistele emotsionaalne aspekt. "Emotsionaalses armukadeduses võib kindlapeale näha märki evolutsioonist," rääkis Kuhl väljaandele LiveScience.

Mul on piinlik seda kuulata, See otseeetris et vaba ja vallatu oled :D Teiste juuresolekul.
Mis see teiste asi on, et minuga suhtes olles vaba ja vallatu oled :D Tühine porgand su kapsapõllul? Midagi sellist mis ma olla ei taha. Tänan ei.
Pealegi sa "läksid häälega" ja "saan autoga ka tagasi" ära häbene oma poissõpru, keegi neist võib su tulevaseks saada. Sa ei saa sinna midagi parata, et vajad neid ja neid ja neid.

hmm,. lähen kohe magama. ilma trikita.

Sul on kuri aga hea mees, parem jäta see suudlus saatmata, :D Mängult võib. .

Võiks,. väikestviisi ikka, sörkigi :SD (hakkamekäima mõttepausipealne lisävastaus)

Täna küll ei saa.. :/ aga pane järjehoidja vahele mu lehele.

Kus on lähib burgeriputka?? :

Kahe koti vahel oled väike, aga sellest ei ole vaja rääkida..ö

netis ei saa passionit, aga jõulud või uus mees aitab! :)

made in taiwan,, leia korralik vanaemadeaegne tammest voodi. ilma sellise voodita poleks meid olemas.

kurat, oma voodisse sellist ei julgeks lasta :D veri, pilpad ja saepuru..

võtsin sügavkülmast kaks kalapulka, liiga pikalt teel jorutanud, õhtuks ei viitsinud muud teha.

milko tahtis üksi magada :D Seda ei saa pahaks panna.
Liiklen bussiga. öösiti. mu nr vastab alati, suure tõenäosusega oled selle lihtsalt kaotanud..

Ole hea, viska mind võrru :D

Lähen su järele, kui arukas see poleks+:))

Sügismees teeb suvise lapse:D

Tere, tark, ilus tüdruk, komadega lauses.:D

Tahad meeste seltsis viina juua või niisama hängida ?:D

Aga välimus hea, et müü maha kellelegi enne kui aimab, et süda tuksis.. :D (purunenud südamega naiskale)

Ära aja.. segamini? Ei olnud plaanis. Sirgelt ja parajalt allapoole rippu on kõige parem soeng. Just nii mulle meeldib, :)

Annn siis ülesande, et kui nagunii masendud siis vahet pole.. et millist eesti räppmuusikat soovitaksid pikemalt üle vaadata. mis on enda lemmikud ja milliseid asju on selliseid millest ei saa midagi aru.

tule tartu bussiga, või selle suure pohmakaga?

mis sa teeksid oma murtud südamega blabla
Keeran kokku, see nagu verekaotus, kiire reageering ja mõtted puhtaks. Rõhutan- mitte, et see lihtne oleks, kuid tuleb teha nii. Bla-bla.

teisipäev, 21. mai 2013

Pakkis end huvitaval kombel lahti.

 Leidsin jäärade komistuskoha mis neid endid kohutavalt ärritab ja ometi talitavad ise just nii.
Nimelt lubada kellelegi kindlalt ja suusõnaliselt, et jaa, see ei sega või see võib nii olla. Kindlalt lubatud. Laused mis on kellelegi öeldud möödaminnes, et poleks kõrvalekallet olulisest. Ja sarnaselt ise kuuldes ei teadvusta, et JÄÄR ei mõelnud öeldut pikemas perspektiivis vaid SEL HETKEL. Tihti pole Jäära kiirustatult öeldule mõtet seda tähelepanu omistada, mis sel hetkel näis olevat igati korras ja reaalne ja usaldav. Mõlemaid pooli rahuldav.  Vältimaks vaidlusi tühisest. Mis võib teisele poolele olla mitte just tühine- on jäärale selles hetkes kiirustav ja toimiv tõde.
 Tee, ise, oma. Kõik mis on kellegi teise oma ja selle kasutus pidurdab isiklikku arengut, kui endal pole tuleb luua võimalused. Ise asjad on kõige olulisemad arengus.  Nii ei naudi tegelikult toakasutust või odava otsa sääste.
Loeb see väljas kohvijoomine, kõnnakud, kohtumised, teise linna liikumised, kõik ISE ASJAD!  (ja neid saab juurde luua iseendast) Energia millega naastes tekib olukord kus seinapassijale ei lähe päriselt korda sinu keevaline, võimukas staatus.



Rahvas on oma juhtide näo- ja käitumisega./ Me oleme Eestlased./
Tehes põrmuks riigijuhtide valikuid- need mis on toodud välja ja need mis on juhtumisis avalikeks saladusteks. Me arvustame seda mis ei näi moraalne, unustades, et me eneste käitumine sarnastes olukordades võiks olla sarnane.
Number on vaid teine.

Väliselt võib kasutatud auto olla suurepärane, kuid põhiprobleemiks kujuneb tehnoloogia.
/Vs  ilus inimene ja tema ettearvamatu, korrastamata sisemaailm. /
Autode moodne kasutusaeg on muutunud. Lühenemise suunal. Kõige enamalt on probleemiks uudsed tehnilised abividinad mille kasutus on sisse harjutatud. Näiteks GPS ja muusikamängimisvalikud. Sealjuures unustatakse hea kvaliteet, peaasi, et saaks USB pista. Markantseks teeb seiga seee, et sarnased lahendused vananevad koos VEEL tootmises oleva autoga.

Polnud ammu olukord kus autol polnud ABS-i (Blokeerimatu pidurdussüsteem, auto ei satu "lohisema" kes teab kuhu. Nõuab tugevat vajutust ja assistent "ABS" teeb KIIRED, KATKENDLIKUD pidurdused sinu eest.) Kuniks näiteks Ford oma esimesele Scorpiole (1985) sarnase põhivarustusse lisas.
Sealt edasi on areng saavutamas mõõtmeid mil autot võib pidada tehnoloogiliseks. Sealt tulenevalt tehnoloogiliste probleemide algallikaks. Ja eelnevast tuletatuna mugavusvarustuse - mida- autojuht- ise -näpib- taibates- et-asi-vananeb-kiire vananemine.
Põhiline argument mida võib kuulda mõneaastase auto potensiaalselt ostjalt- muusikamängija ei toeta mp3- e, usb puudub täiesti ja gps on aeglane!
Mina vaatasin kaht viimast bmwd ostes, et oleks orig. cd-mängija, istmesoojendused ja kliima. Mõlemal juhul oli autos orig. kassetimängijaga raadio. Tehnoloogia aeng hoiab end tootmise huvides veidi tagasi. Viimaselajal küll loiult, veidi sunnitult end peale surudes. (Paljuski korea pealetungi mõjutustest)
Inimesed on nagu uued autod, et keha ja nägu ilusad, kuid tajutav tehnoloogia vananeb.
Või tuleb kiiremini peale, et eelnev aeglast protsessi tagav ununeb. Nagu nt orkut.com, rate.ee. Kiiresti arenev facebook hoiab. Meid latsekesi.
(Ei peatuks kes on nagu vanad autod.)


Edaspidi:
Kui suured on krokodilli pisarad?
Roppused, mida me peaks sellest, sinust, kõiksusest arvama, kui alguses oli fucking tühi kõik?
Lapsepõlv vs täisiga. Siis meil hakkab ju kõigil erinevalt minema. Kõikuv joon lapsepõlve ja selle teise erinevustes. Hoiduda kadedusest ja vimmast- nagu lapsed kõik. Veidi jonnida, veidi kukekommi ja präänikut ja uudishimu, see mis andis olla laps on köitev täna. Igased eesmärgid ja reeglid! Kohustuslik.

Madal profiil. Mitte, et hoiaksin madalat profiili.

Keedetud, praetud, toores.
/Kergelt ülemaitsaestatud tatar/praekartul/ciabatta+ toorjuust ürdi ja ananassiseguga+hollandi tomat+ hessburgeri hamburgerikaste+ "luxus" must kohv, vähese suhkruga. Laudlinaks ruuduga meestesärk.
Lisan päev varasema pildi, toit näib sama- küll eraldi tehtud st pole kaasatud soojendatult järgmisesse päeva. Hõrguks teeb roa spetsiaalne printsessi vaarikatee.


pühapäev, 19. mai 2013

Mullast oled sina tulnud ja mullaks (muruks) pead sina saama.

"Need inimesed.. Nad usuvad, et televiisor annab midagi olulist, näiteks päevauudiseid või seriaale, kinnitades enesele, et see on oluline või väljateenitud meelelahutus, tõdemata, et kõik see aeg on eneselt ära antud." Sõnas päkapikk. "iseenesega tegelemine on unustatud ja ometi tulevad just sealt suurimad võidud ja kaotused tegematajätmistest."
Koerakoonlane vangutas pead, küsimus oli vana aja inimestes..
"vana- aja inimesed.." jätkas päkapikk. "kinni oma ideaalides mis neid hukutavad..Pole siin tarvis mingit tulnukate invasiooni või sõjajõudu, kõik on käest antud. Iseenda parimad soovid, julged pealehakkamised, hirmud millest eemalduda- kõik on tegelikult väga lihtne, unustus võtab oma osa..Ainult ettevõtjad suudavad sellest üle olla, kuigi olen kuulnud, et seal Eestis pole nad päriselt rahul, et riik teeb rumalaid seadusi ja needsamad inimesed usuvad, et eurostandard on midagi ränka, tehes selle mõttejõul rängemaks, kui see tegelikult iial on."
Koerakoonlane haigutas, tema keel oli villis hommikukohvist mille joomine algas liig kuumalt. Kõige parem viis võidule pääseda on rünnak, mõtles koonlane. Ütles aga nii: " Päkapikk, sul suitsu on? Me teeme seda rahulikult, teades mida teha, oma rütm, oma sammdidamm, need televiisoriinimesed ei tea mida nad tahavad. Neid tuleb õpetada."
Päkapikk avas suitupaki, päev oli alanud, rohujuuretasandil.
Tuul tõi värske muru lõhna.
"Ole sa tänatud, tuul" sõnas muru. "tõid mu lõhna tagasi."

Pakapiku kalendermärkmiku päevaseis oli umbes nii:
Wanaaja teleWiisori-
inimesed/parandamatud?
Keskaja arWuti-
inimesed/50/50
Uueaja müsteeriumid/
ParandataWad. luua
tegeWusplaan

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

TULEKUL.
Rahvas on oma juhtide näo- ja käitumisega./ Me oleme Eestlased./
Väliselt võib kasutatud auto olla suurepärane, kuid põhiprobleemiks kujuneb tehnoloogia.
/Vs  ilus inimene ja tema ettearvamatu, korrastamata sisemaailm. /

kliimax



 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...