neljapäev, 2. juuni 2016

Ajakaja

On asju mida paberile panna, kuid ajast jääb vajaka..  Võimalik, et F-võtab suure ja mahlase osa...

kolmapäev, 1. juuni 2016

Leight Ann

Seersant Leigh Ann kirjutas mulle.

I wish you Happy New Month,,
How is the weather in your area? I hope It's normal.
I am Sergeant Leigh Ann Hester, United States Soldier, I'm interested in you, I'm looking for a reliable and trust worthy person for a cordial relationship, please send me your email address, So that i will send you my pictures and more about me, I am waiting to hear from you Accept my regards!
Leigh Ann Hester
( I'm a military young woman ).


((African scammers are even using her name.))

teisipäev, 31. mai 2016

Kiirpilk Ford Edge maailma. Uus mudel*

 Tuhmunud pärliks nimetada ei saa vist enam ühtegi Fordi mudelit. Värskeim Edge kannab endas võimet aktiivselt kaasa lüüa nt viimasel ajal Mercedesel valminud maastikumudelite ringkonnas.
Oma suuruselt mahub konkureerima Mercedes GLE-ga. Hinna poolest siiski soodsamaks jäädes. Sõiduomadustelt jätab toeka ja raske- samas nobedalt liikuva auto mulje. Kõik mis on auto välimuses on uus ja huvitav, sisemus ei karju, on selline selgelt hoomatav ja hästi lõhnav. Vahelduseks meeldiv uudismudel neile kes otsivad suurt maastikusõbraliku välimusega toodet. Proovitud auto helisüsteem ei tundunud kõige parem. Koht mis tõi paralleele Kuga-ga. Muidu väiksemast sõsarast ikka hoopis teistmoodi auto, täpselt niipalju teistmoodi, kui palju saavad kaks maastikusõbralikku sama firma toodet erineda.
Edge on mõeldud tunnistama nende meeli, kellel on oluline autos leiduv isikupära, enamalt luksuslikke jooni ja rahulikum kulgemine. Kuga on Fordi selgelt igapäevasem sõiduk neile kes mingil põhusel Mondeot ei soovi.
Aga ootame ka uue Kuga ära. Mis siinkohal selgus on see, et Ford oskab ja tahab tuua turule häid mudeleid. Ford üllatab.
www.tehnikamaailm.ee/raketibaasid-meie-seenemetsades/

Veebruar 2006

pühapäev, 29. mai 2016

Palle seitse sõpra.

 Proovisin neid energiakapsleid, et mis niisama vananevad, et vananeks koos nendega. U lõunast võtsin ühe sisse. Päeval ei saanud nagu midagi aru, polnud füüsiliselt midagi erilist see päev., mõned poeskäigud, korteri põrandate pesu, nipetnäpet.
Kuuest üheteistkümneni peale lõunat magasin nagu laps.
Ärgates oli raskusi arusaamaga, kas jätkata und või kasutada aega. Kasutan aega.
Tingimused võisid olla sootuks erilahendusega, et und soosib. Praegu on tõesti energiline ja hea olla.
Aga kell on 0.07 
Sama nagu energiajoogist või suurema kohvi joomisest- und tekitav hilisemas staadiumis.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...