neljapäev, 27. november 2014

Katked pikemast loost. hlljem avalduv.

Part 1 Vaimsus.
 Kohvikuteenindajal on sünnipäev, ta sureb peale keskööd, värskelt 42 aastasena.
 --//--
Part 2 Tulevik on tänane minevik.
Vähk (20) ja Jäär (21) Veedavad oma järgneva nooruse eikusagimaal.Õnnelikult teineteisele. Neil on loovust ja arukust hoida teadmised juhtunust enesele. Nad tahavad elada teineteisele. Stimuleeritult unustuste hõlmas, eemal. Eemal, mis nendejaoks on reaalne igapäevasus. Nad tahavad unustada mineviku. Neil on kahju, kuid ei saa midagi muuta.
Kirjutan nende eest siia, et neil on kahju, kuid nad ei saa midagi muuta.



Tänaseks 40 ja 41 v.

pühapäev, 23. november 2014

taksi z- tööpealkiri. Postitus umbes aasta tagasi kirjutatud. Veebruar 2014.


E-Klassi Mercedesed - kasutust leidnud taksodena.

 Taksosid seisab tagaplatsil ca 30. Tulnud kasutusest, tulnud teisele ringile. Enamasti E, sekka C mercedes. Valik vaheldub. Aastaarvud 2009- 2012. Müügiinfo on kättesaadav ja vahel kui keegi huvitub, tuleb vastav mees, toob võtmed ja järgmisel hommikul võib asjaolusid arvestades toimuda tehing. Või siis vastupidi.
Mina, sina, tema, meie.
Ajapiires.
Teema siis auto vastavaks luua, ostjale meeldivaks. Jättes teadmise, et tegu on enamalt kasutatud tootega.
Umbes nagu neiu läheb õhtul välja, ja mida ta teeb enne seda.
Pealtpesu, sisepuhastus. Minimaalne viisakas välimus. Ei mingit vaha või süvapuhastust. Tegu on töösõitudest maha sanud taksoga ja mitte keegi ei püüagi seda olemust varjata.
Mõneaastane PREMUM auto - sünnilt tööauto- on saanud selged kasutusjäljed.
Meeldib siis meeldib, ei meeldi siis ei. Hinnad on madalamad tavapärasest, kuid läbisõitu arvestades turureeglites kinni.
Neid on ka nii viidud, et ostjapoolse etapina toimub kogu kere värvimine. Meile jääb muusosas esteetiline kooslus..(Uueväärne välimus ca kolmeaastasel autol, salong kulunum. Hooldusele lisandub remondivajadus)
Taksosid on nii nagu taksojuhte, või mistahes töötegijaid. Kuidas keegi hoiab oma tööpaika jne. Mõneljuhul jääb vaid värske aastaaarv, autot ennast eriti mitte.. Mõned napilt aastased -mudeliuuendusjärgsed E mercedesed jäävad silmas lohaka ja teadmatu kasutusega. Lumeharjaga (mõlema otsaga) kraabitud värvipind jne.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...