laupäev, 12. oktoober 2013

 
Soovilugu on 2007 aastal valminud. Ameerikas sündinud, hiljem Hollandis elava Dj looming
Ian Carey Red light

teisipäev, 8. oktoober 2013

Osram valgustab.


Tegu on parandamata verisooniga, esineb vigu. Nagu inimestes. Parandatud versioon ei salvestunud, ei kirjutanud end üle. On nagu on.

Tahan teil kirjutada ühest suvepäevast, võis olla august või sarnane. Juhuslikult olin sünnipäeval, see võis olla suurem pidu- jah, tegu oli pulmaga. Seal olid pruudi sõbrad, peiu sõbrad ja nonamed. Olin üks võhivõõras, koos tolleagse saatjaga, nagu ikka elus juhtub. Saatjaga kes meeldib ehk ja keda on hea kutsuda näiteks sõbra pulma- sellisest rollist leidsin end.
Jõime ja sõime, olid ehk pulmakombedki, igaljuhul mingil hetkel helistas Karin, juhtumisi hääletamas Soome kiirteedel. Mul oli aimdus, et ta seal kusagil "maasikal" , kunagine plaan, et võiksime sealset ühist korterit jagada samuti meeles. Arvestasime mingite omavaheliste dilemmade, asjadega.
Kuid nüüd tagasi peole.
Piisavalt tark, et austada pulmakombeid, seega juua viina ja muid alkohoolseid jooke. Olin parajalt svipsis ja ometi Karin ei pahandanud, eks oli omajagu ekstreemsust minna ära, loobuda sellest kohutavast eluolust ja naasta Eesti. Karismaatiline K!
Kõnelus toimus välistrepil ja mu kaaslanna M. filmis kogu kõnelust, ja sai ilmselt okka.
Ja hilisemad korrad antud videot vaadates ehk mõistmise, et kõigile, ei ühele.
Et austus pulmakommetest ei kata austust inimestesse.
Hilisem peojätk meiepoolset lähedust ei süvendanud, mingil x hetkel jalutasin hotellist (kus pidu toimus) eemalasuvasse bussiootepaviljoni. Olime mingi meremehega arutanud mingeid asju seal lauas ja mõistsin, et nüüd tuuulutama.  Mõned bussid peatusid, avasid uksi, siiski ei läinud kaasa. Tookordne pesa oli meil koos palmipuu ja kuue eksootilisi loomi kujutava padjaga Annelinnas. Kõndisin sinna, mõeldes Karinist. Sellesamuse parklaks kujunenud haljasalal vedeles BMW. Mille kitsukesele tagaistmele end seadsin magama. Purjus, ärasolgitud ja räpäsnukrate mõtetega.
Öösel kostusid koputused ja M.kutsus mu rahulikult tuppa. Ta suutis sellest üle olla, olin temaga, mitte kellegi teisega. See teadmine kinkis meile meelevaldse meelerahu.
Magasime ja hommik tõi päikse, eelnev päev oli saanud ajalooks, kahjustamate meie usku.
Pruutpaar lahutas kahe kuu möödudes ja videot ei näinud kunagi.
See oli siis.

esmaspäev, 7. oktoober 2013

SANTA KLAUStrofoobia.

Liigutad mind nööridest.
Kui mingit marjonetti.
Ööseks jätad uksed lahti.
Ja minu paned ketti.

Terminaator - "Klaustrofoobia"

pühapäev, 6. oktoober 2013

Avicii - Wake Me Up (Official Video)


Naughty Boy - La La La ft. Sam Smith


mina

Reedeõhtune Aleksile pühendatud pidu lõppes Suure Venna majas riiu ja pisaratega.
Nädalavahetus algas taaskord peoga. Üllatusesinejaks oli Stig, kes minikontserdil pühendas laulu ka Anule. Saagim üllatas lauljat seksuaalse tantsuga otse laval.
Pärast tähtesineja kontserdi lõppu suundusid mängijad tagasi tuppa, kus jätkus pidu. Suur Vend keelas neil laudadel ja toolidel tantsimise, mis ei sobinud kuidagi skandaalitarile, kes majaperemehe kiuste hüppas lauale tantsima.
«Kui ta poleks keelanud, siis ma ei oleks lauale tantsima läinud,» lausus Anu. Tema tantsimisest said hoogu juurde ka Niko ja Susanna, kes võtsid kasutusele toolid.
Loomulikult ei puudnud peolt Jori särgi katkirebimine. Seekord alustas sellega Johanna, kellel see ei õnnestunud, mispeale tõttas appi asjatundja Saagim.
«Hei, Joril ei ole varsti enam ühtegi särki,» naeris Esko.
Hiljem said majaelanikud kasutada sauna ning nad suundusidki välja pidu jätkama.
Niko ja Sara otsisid õuel olevast külmikust kõik alkohoolse joogid välja ning arvestasid, et igaühele jagub kaks jooki.
Anu andis enda omad Nikole, kes neid temalt lunis. «Minu pärast võid sa kõik minu omad võtta,» teatas Anu rõõmsalt.
Lisaks soovitas ta Sarale jaki peale panna, kuna neiu värises kui haavaleht.
Niko hakkas kiitma Anu väljanägemist ning tunnistas, et ootas temaga kokkusaamist. «Olen lugenud sinust palju pealkirju ja tahtsin näha, milline inimene sa tegelikult oled. Super naine!» sõnas ta.
Edasi hakati rääkima, kes kellest mida arvab. See jutt koheselt, kuna Suur Vend pani muusika mängima. Aleks läks õues duši alla ning Anu läks tema juurde ja flirtis noormehega, kes läks mänguga kohe kaasa.
Sellest tüdinuna suundus Anu külmiku juurde, mille sees olid alkohol. Ta võttis sealt esimese siidri ning kallas selle mullivanni. Sinna läks ka teine.
«Anu, lõpeta, need on siidrid!» karjusid majaelanikud, kuid Saagim jätkas oma tegevust. Suur Vend pani muusika kinni ning käskis koheselt skandaalitaril oma tegevus lõpetada.
«Miks te ei taha minna vanni, kus on šampust, piima või siidrit?» imestas ta.
«Ära siidreid sinna kalla! Parem juba limonaadid,» õiendas Johanna.
«See on nii soomlaste moodi. Meil Eestis on kombeks ujuda šampanjas,» vastas Anu talle ja teistele elanikele. Viimased andsid talle märku, et ta ei ole kodumaal, vaid Suure Venna majas.
Seejärel suundus Johanna Anu poole ja tahtis ta mullivanni visata. Kahe naise müramise tõttu läks katki ka joogikülmik. Selle peale kutsus Suur Vend Anu salajasse tuppa. Saagim oli kindel, et nüüd visatakse ta majast välja ning jättis teistega naerdes hüvasti.
Suur Vend käskis kõigil tagasi majja minna ning see vihastas Aleksit, kelle arvates rikuti tema pidu ära.
Alkohol oli ka sel korral teinud oma töö ning karm sõnasõda sai alguse.
Saagim saabus lõpuks salajasest toast ning teatas teistele maja elanikele, et kui ta veel korra teiste särke rebib või teisi solvab, siis peab ta majast 24 tunni jooksul lahkuma. Teised olid jahmunud sellest.
Aleksil oli sellest ükskõik, kuna ta oli Anu peale maruvihane, sest ta ei saanud kauem saunas olla ning ta ei tahtnud kuulata tema suust mingeid vabandusi.
Lõpuks Anu väsis ning nähvas, et teda ongi majja toodud, et teisi vihale ajada.
«Ma tahangi siit minema minna.Minul sellega probleeme pole,» lausus ta.
«Mine jah. Seal on uks,» nähvas Aleks talle.
«Talle on makstud siin olemise eest,» karjus Johanna vahele. Selle peale vihastas Esko, kes küsis, et kus ta seda võtab ning käskis hoida suu kinni teemast, millest ta ei tea midagi.
Asi läks lõpuks niikaugele, et keegi ei kuulanud enam kedagi ja Saagimi lähim inimene Aleks korrutas talle muudkui, et kui talle ei meeldi seal olla, siis võib ta majast vabalt minema minna.
«Ok. Ma lähen siis,» lausus skandaalitar ning sammus salajase toa poole, et lahkuda majast. Kuid teda takistasid Esko ja Jori, kes proovisid veenda teda majja jääma.
«Ma ei suuda siin enam olla. Mu parim sõber käskis mul minema minna,» lausus Saagim läbi pisarate.
Kuid Esko ei lubanud tal üksi salajasse tuppa minna ning läks temaga kaasa sinna. Johanna, Sara ja Aleks suundusid seejärel sauna, kus jätkasid Anust tagarääkimist, mis on tõstnud erinevates Soome netifoorumites kõneaineks, kas tõesti kardavad sealsed niinimetatud «tühised” kuulsused Anu võitu? Nädal enne saate lõppu hakkavad inimeste õiged minad välja tulema ning püütakse majast välja saada mängijad, kelle võiduvõimalused on suured.
Anu ei läinud majast minema tänu Eskole ning see ajas kõige rohkem vihale Aleksit. Õnneks jäid Saagimi toetama Jori ja Esko.
Anu proovis selgitada, miks ta oli nii käitunud, kuid Aleks, Johanna, Niko ja Sara ei andnud talle selleks võimalust.
«Ma ei ole sind kunagi maoks sõimanud. Rääkisin salajases toas, et mind teeb kõige õnnetumaks see, et ma kaotasin oma parima sõbra - sinu, Aleksi!» lausus Saagim nuttes ning läks ära majja.
Kuid sellega veel riiud ei lõppenud, sest jätkati veel teiste mahategemist ja sõnasõda.
Anu tuli veel viimast korra välja ning Johanna proovis leida lepitust, kuid Aleks,Sara ja Niko ei teinud temast väljagi.
Lõpuks hakkas Aleks Saagimiga rääkima ning selgus, et lisaks sellele, et Mister Gay Finlandi meelest rikkus skandaalitar tema peo, hoolib Anu noormehe arvates liiga palju iseendast.
Anu lausus talle viimased sõnad, milleks olid: «Kahjuks ei saa ma olla enam sinuga sõber, kui oleme majast lahkunud.
Mul on tõsiselt kahju.» Seejärel tõusis ta toolilt ning läks majja magama.
Kas Anu lahkub täna majast või ootab pühapäevast otsesaate otsust, kus ta on väljahääletusel? Ole Elu24-ga ja sa saad teada!

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...