laupäev, 21. detsember 2013

u have toys?

 
Mis mõtlen.
 

"Klassikaline" E46  (1998-2001) on tänapäevalgi päris ilus, kui kaasajastada ja veidi tuunida. :)
Välisturg pakub vähesõitnud, tehasekorras -  kui ka odava hinnaga, keskmises konditsioonis autosid. Kõik mida kasutada eelseisvaks tööks.
Eelnev keremudel E36 on paraku rariteet selles vallas. (1991-1998)
Sellele eelnenud E30 on klassika.  (1982-1990)
Samm sammult võtab aeg, kasutus, rooste oma.
Tulevik kuulub lõpuks minevikule.
 
Algupärased.
E46 1998 JA E90 2006

Üleminekud, faceliftid.
E46 2002 JA E90 2009

Üleminekud, faceliftid, keremudeli lõputootmised.
E90 2009-2012 ( Järgnes uus mudel F30)
E46 2002-2005 (Järgnes algupärane E90)
 
 
 
Tänane nn "igav kolmene" on E90 algusaastad. (2006-2009 ) Disainilt tänase mudeli algvisand.
Selle mudeli edasiarendus (2009-2012) on kompromiss uue ja eelneva vahel. Seetõttu soovituslik neile, kes soovivad hea hinnaga, suhteliselt uueväärset autot. (Mudeli E90 sõidutunnetus on võrreldes E46- ga tublisti paranenud. Mitte, et see kehv oleks olnud, lihtsalt aeg läheb edasi.)

(Tootmisaastad on tinglikuna sedaankered, mõneljuhul on universaale, cabriosid toodetud pikemalt.)

Tänane ja kümne aasta tagune, suvaline auto on nagu öö ja päev, kasutaja seisukohast. IDEAALID MUUTUVAD.



Add caption
Nii nagu seitsmekümnendail toodetu võib täna olla uus avastus.
Alternatiiv.
Pildil Matra Bagheera 1973-1980

neljapäev, 19. detsember 2013

Häid jõule! ******************* Scooter - Nessaja (Official Video HQ)





Kuum Havanna- foto: Anu Saagim.

ah13 03 jaanuar 2014 reede

Unistuste band 2013 Link uudisele.
Juhtimisi kulsin raadiost 2009 aasta unistuste bandi lugu. Kerisin autoakna alla ja kõlas täitsa veenvalt, bass ja tuulekohin ja Jaagupi hääl. Tuul salongis, muusika salongist välja ulatumas. Ja siis see laevatamisteema täiesti sees asjas.
Täitsa vttsus milline kooslus. Mugavas tugitoolis pole seda mõtet. Ja tra ma ei kannata sellist mugavust.


////////////////////77

Päeval mõtlesin mingi lause peale. Küla ja linna ja linna ja küla.
Enam ei mäleta, ei pidanud oluliseks. Nüüd kummitab, et mida ma tahtsin öelda??

Poest tõin Prantsuse maiuse. Cre´me Bru´le´e. Karamelliks lastud suhkur pealepuisteks. Söömiseks kuumalt või külmalt. Selle peab ise valmistama. Et siis suhkur imendub läbi kreemi, nii külmalt, kui uunis. Kuldse alumiiniumfooliumiga kaetud anumad.
See on u nagu iga teine kreem, kuid ekstravagantses klaasanumas, isegi kahes. Pakitud papist pakendi vahele. 2x 100g. Pakendil valge, hõbedane ja must värv, lisaks tootepilt.
Ninnunännu.



Jõulukellad kajavad. Kas lülitaks välja? Keeraks peale?


Kas salvetad enesega
juhtunud asjad või
elad nädalast
nädalasse uut elu,
tegemata eelnevast
välja?

teisipäev, 17. detsember 2013

Viimased lahingupäevad.

Uudislõik õhtulehest. Muutmata kujul.

Tänaõhtul algavate remonttööde käigus kinnitatakse Stari autoteki ramp tagasi fikseeritud asendis nii, et seda mööda saab liikudaahtri poolt vööri poole 3. autotekilt  5. autotekile. Ramp võetakse kasutussepärast seda, kui viiakse läbi katsetused ja uus sertifitseerimine, mis kinnitavad rambi ohutust. Stari 2000-liinimeetrine mahutavus väheneb umbes 100
liinimeetri võrra


Isiklikuks tarbimiseks.
Lõhesupp on lemmik (y) See muudab kõik heaks.
Elukoht peab olemas esimene korrus, kuigi ilusa vaate vastu pole mitte midagi.
Siiski peab olema esimene korrus, hea välivaatega, et saaks kirjutada.
Autoga üle ookeani ei läheks, pikalt 6 aastases toyotas istuda kõlaks vaimuvaesusena. Ja oleks isiklikus plaanis seda. Muidugi kellelegi täiesti huvitav ettevõtmine.
Uutést autodest? Kas räägime ML JA S klassist või midagi muud?

Suur Papa Estonian Business

..enamus käibki headest asjadest suure kaarega mööda ja samas prahti ja idiootsust tõmbavad ligi.

Tujurikkuja K.I.T.T. L.U.P.O sket@




esmaspäev, 16. detsember 2013

Worrld

Blogivaateid, enim vaateid kogunud riigid.



United States
6588
Estonia
5097
Finland
2716
Russia
1087
Germany
575
Ukraine
176
Netherlands
142
France
112
United Kingdom
102
South Korea

78

Minujaoks on arusaamatu miski muu, kui pealkirja topelt rr..

pühapäev, 15. detsember 2013

Tere hommikust, päevast ja meeldivat südaööd kõigile. (öökülm)

Päris huvitava õmblusega teksad.


Hommikusöök kujunes tunniajaliseks, hotelli hommikulaud pakkus seda mida nimetatakse Rootsi lauaks. Võtsin aega, peale eilset- või võiks öelda varahommikusse kaasa tulnud pohmakat oli kuidagi eriline tunne korraga sööma hakata. Eile vist ei söönud, kogu päev, selget hetke ei mäleta, üsna pimedad on need päevad. Joomatuuuri alustasin laupäeval peale ärkamist, hiljem tuli külaskäik ja pidulik hetk M-i kortermajas ja nii see samm sirgemaks ei saanud. Hommikul vaatasin, et viin linnutoidu ära, lund sadas. Peale kuiva ja halli tundus valge lumi kohatu.
Öö oli rahutu, nägin painalikke unenägusid, mis siiski said ära klatitud juba une sees olles.
Nii nagu rästikud ei tähenda head, neid oli selles loos kaks.

Nimelt olin minemas T. tegemisi vaatama, et pole ammu käinud, teepealt veel küsisin kellegilt, et tasub nagu v. Ütles midagi ebamäärast, et ise tead. Meil on see Piusa jõgi. Lendasin madalal jõe kohal, sellest vanast jalakäijate sillast altpoolt hõljudes. SILD ISE OLI ALTPOOLT BETOONIST. Reaalis puusild. (Ahjaa, rippsild oli ka veidi enne seda täiesti olemas, olin reaalsuses selle kohta pärinud, et kas alles.) Unenäos rippsilla esisel pülevad küünlad. Aga edasi liikudes siis puusild. Selle all oli vesi madal ja kõrgel kiviotsas oli korraga pooleldi vee sees rästik, mul oli hoog sees ja selleks, et silla alt ilma rästiku püüdeta mööduda pidurdasin üsna järsult. Samas vesi  tahtis just rästikusuunas lükata mind. (Tegelikusses voolab vesi vastupidises suunas.) Igaljuhul oli Loom veidi rahutu, külll mitte vägivaldne. Tundsin, et minu mõttejõud pole hetkel korras, et võtta selle abil kõrgust ja eemalduda. Jäin veekohale kägarasse ja võtsin omakorda sülest rästiku, kelle asetasin vasakul kaldalähedal kivile, et las nemad siis omavahel klativad või sübrunevad, et mina astun siit kooslusest välja. Tegelegu omavahel, ilma mulle mingit muret valmistamata. Seejärel sain energia, et tõusta ja hõljuda üle silla. See madalal teekohal hõljumine oli normaalne, kõik tegid seda. Kes vähegi oma energiaid suutsid valitseda. See oli tulevikuteema, et isiklik energia valitseb.

Peale hommikusööki võtsin hotelli eest lumise auto, liikusin linnavahel, rehvid tunduvad head olema. Lubab kerge libisemisega käänakuid, pöördeid võtta, kuid säilitavad külgpidamise. Hiljem peaks lumi minema üle lörtsiks ja seejärel vihmaks.

On tekkinud armee fännidest, läbi internettide. Mõned soovivad koheselt kohtuda. Nii nagu päriselus ja sõjas, on ka minu armee muutuv, kord kaotustega, siis lisandunud uute liikmetega.  Need on põhiliselt hea sõnaga ilusad neiud, vanust ja asukohta määramata enesele, maailm on ju kõikjal. Käitun nendega hästi, pakun neile lihtsat meelelahutust, tõstes nende ja juhtumisi enese ego. Kokku ei saa. Võibolla naljaga ja iseendaks jäädes juhtub, kuid internetist pärisellu tuua on päris mitu sammu, alustades numbrist ja ajapiiridest. Mõned korrad mõnd numbrit saada ei ole õigeks ajahetkeks paika loksunud.

Autos mängib Põhja Tallinna viimane plaat.
Sumps veits löriseb ja jahutusvedeliku taset võiks ka mingiaeg tõsta.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...