reede, 22. märts 2013

Küsisin, et mida ta kahetseb,
Sõnas asjade kulgu. Kui oleks saanud muuta, polnud hetkes teadlik mida üks või teine asi enesega kaasa toob. Tuli kõrvetab piisab teadmisest, kuid alati ei. Me proovime ja mõtestame enesele mis on hea ja mis ei ole.


Mõtlen, et kus see piir jookseb kus ennast müütav inimene muutub koledaks, eemaletõukavaks. Ja kus keskmine inimene tema teenust ei ostaks. Et alguses oli ilus, tark ja osav. Pilt enesest püsib ju sunnitult hea, seegi. Enese mõõmise kunst. Reserviga teadmatuse suhtes julgust. Astuda, luua, teha oma, omada.
You lololollove day. :)
Uskuda, et mõistus pole maha surnud, omistavad tähendusi, teevad märkmeid, heastavad oma eelnenud õhtut hommikuga jne.
Inimesed tahavad millegipärast midagi välja lugeda.
Arvates, et sellel on minujaoks mingi pikemasplaanis tähendus, samas trükin mis sapp suhu toob.
Pole tähendust, jätkake oma elutegevust, hoogustage plaane, tekitage tootlikkus, väsimatutele rohkem toorest ja väsinutele õiglustunnet - iseenesevastu, vastu teist, poolt ja vastu. Või nagu kiirkorras selgust lubades - Arglikkusele argumenti pole. Teadmatuse tugevaim suund on julgus. võib minna ka teisiti, kui nii ütled siis on ka õigus. Mugavustsooni pelglikkus. Siiski milleks öelda, et kõik läheb arglikkuse aia taha?  On olemas teadmatusele  meeleldi vastu sammuv julgus. Anna vaid võimalust.
Tee, ise, oma. Aga õpi protsessist aru saama, et persseminekuid oleks millegagi põhjendada.

Ilm on peitlik, lume sulamist on näha. Saab otsa see talve ramm, uskumatu eks?

Tegelik post.
You lololollove day. :)
Oravapoisid ja jänkutüdrukud kepsutavad aasal ):)
Nii kena.

neljapäev, 21. märts 2013

 Ma ei saa päris kõike rääkida, kuid hakkas see nii. Laps istub lennukile, selline mulaash mille leiab kaubanduskeskustest. Laps istub, vanaema annab mündi ja läheb lennuks. Lennukist kostuvad võõras keeles multifilmihelid., Laps küsib mis ta räägib ja vanaema.. Kaamera kaugeneb. Musika muutub valjemaks, Õhkkond vabamaks ja vanaema lausub kätega figureerides, peaga eitades, et ta ei tea mida see masin räägib- täpselt samas keeles ja sama tooniga, kui masin ise. Algab räpp. Põhiesineja.

Kustunud inimesed, neid siin ja sealpool, noori ja vanu. Ka nemad kes on tegelikult töödega hõivatud. Väljapääs iseendas, kui vaid lubada.

On veel need hullud kes tegutsevad oma rindel, oma sõjas, teevad lahinguplaane, rünnakuid, tulistavad, möödavad trajektoore, teevad taktsammu, oma isikliku idee ja teostuse valguses asjad. Mis jätavad mulje, kuid tegelikult on see tema maailm, mitte kellegi teise ja nii paistab see ka paljudele. Jätavad mõõdukalt eduka isase mulje. Keskkonniti toimiv lahendus.  Tegelikult kaasamata paljuski teisi. Šupermehed kelle jõud ja aju on neis endis, kuid jagamatu jõud pole tegelikult jätkusuutlik.  Respect siiski. Sipelgas on samuti üsna omamoodi tegelane, ometi teeb oma asja. Osad ei tee sittagi.
Teadmatus ja julgus olla ise. Just teadmatuse valguses mis annab julgust. Tungida mitte tingida.

Hiljem läheb see miski põhja, me ei näe suures plaanis katastroofi. Näeme kaamerasse võetud veeklaasi mis jääb sirgu, kuid vesi kaldub veenvalt kuni üle ääre, klaas sõidab minema. Kaamerapunkt on hoitud klaasiga samas joones. Kogu kaadri hetke on klaas kaameras sirgelt, samas kaamera teeb pöörde kaasa.
Teadmatus mis tegelikult juhtus.
Teadlikus, et alus millel klaas sai väga kreeni. Ka kõik muu.
Alguse ja lõpu vahel on vaid petlik sekund. Laenates fraasi.

teisipäev, 19. märts 2013

ANEKAS

Vestlevad kaks kutsealust:
"Miks sind kaitseväkke ei võetud?"
"Ma ise ka ei tea.
Vedasin veel arstliku komisjoni
esimehega kihla 1000 euro peale,
et võetakse."




http://www.tarbija24.ee/1168748/tooinspektsioon-eestlaste-toopaevad-venivad-lubamatult-pikaks/

http://pr.pohjarannik.ee/?p=6875 Automüügist, pettumustest, et kasutatu on ärakasutatu. Samastus autoga. Ahnus. Mille tõttu on alati kannatajad. Ei ütleks, et lollid. Trend on kunnoliste  systeemide suunal.

http://www.tarbija24.ee/1172384/tundmatu-paritoluga-tooted-trugivad-ostukorvi/











 









 



















Karda seda meest kes kannab autologoga nokamütsi. Eriti juhtudel, kui välimus ei näe koduta välja.
Sinu trendid saavad samuti kahjustada!!

Cover. Vanasti oli nii.
 "ema ütles sulle. Kallis tütar karda
seda meest. kuid sind ei huvita see.
sest sulle meeldivad mu suudlused.
Suudlused suudlused..."
Terminaator - Suudlused.

Klassikalised sedaankered.*
Ja põhiline disainieristus sünnib BMW ja Toyota vahel vaates ülalt alla, külgprofiil. BMW lubab endale ülalt alla vaadata, Toyota mitte. Näide on toodud nende kahe vahel.. Kui mõelda, et kõik premiummargid sisaldavad disaini siis Lexus sedaan jällegi mitte.. Sarnaselt ka Honda lipulaev jm. Ka need hinnapoolest BMW-d, Mercedest jm. sihtivad. Sihivad ära, kuid snaiper näeb asju teisiti.
 Laiemalt eristuvad sakslased ja jaapanlased. Ka lihtne Ford & Opel & Vw lubavad endale ülalt alla vaadet, küll olenevalt disainerist.  (pean otsima eelneva põhjal mõne kohutava, hetkel ei meenu) Hooaja disainer teab, et pole vaja üle seitsmeaastast välimust. Võttes otsad kokku, mida on selge silmata sellestsamast katusevaatest. Sakslastel on süsteem teha aegumatut. Kohustuslik klausel iga automudeli puhul.
Koduseks ülesandeks on leida viimase kümne aasta sisse mahtuv, väga hea ülavaatega  sedaan "jaapanlane". Olenemata omaaegsest hinnaklassist. Mina leidsin.

Mõeldud on muidu õnnestunud tooteid, mille " kiiruga kokkutõmmatud otsad"on märgatavad teislaadi lähenemisel.* Nagu mingi vaas mille otsad on põhjaall.

Maasturid, luukpärad, jne. saavad tavapilgujaoks hakkama. Cabriod enamasti mitte, oma katusekonstruktsioonide eripärasuse tõttu kahtlustega vaadeldavad üsna mitmest otsast. ;) Jap.sedaanid karjuvad. Hästi või väga hästi esineb saksa toodang, olenemata hinnaklassist. Audi kontserni odavaotsa margid vajavad kinnitust. :D Pole jõudnud vaadata. Disainilt annab samuti kokku hoida, kui on kokku hoitud nt mürasummutuselt..

pühapäev, 17. märts 2013

Revolution. Smart? Noo. Love. Reklaamiboost.

Pigeon


"Lähen otsin odavat meelelahutust" Ja läinud ta oligi. Igaveseks.
Kui sul pole raha, siis mõtle ja kasuta oma pead, ära allu provokatsioonidele justkui odavus ja allasurutus lahendaks probleeme. Vastupidi. Suunata mõtted arengusse. Enesele lubamisse ja unistuste täitumisse. Mõtle nagu väga rikas mees. Kehtesta reeglid. Ise olemise reeglid. Tee ise oma.

Eeskujud ja.
Neiud, naeratage endast noorematele poistele, näidake, et maailm milles elate on elamusi v ä ä r t . Julgustage neid. Juhatage nad uksest sisse- mille taha jääb turvalisus. :D
Pssekukkunud meeleheitemaailm pole reklaamikoht. (vapiirikihvad)

Punane rant. Keskel must täpp. Tilkuva räästa all.
End peseva tuvi silm.


RHCP. - il on üks minev lugu plaadilt mille omandasin Otepää ralli eelõhtul Tartu Kaubamaja plaadipoest- mis omakorda läheb selle kuu lõpust hingusele. Hedi, kui googeldad, võid leida end. Siit!. :d
Täna mängib plaat tavapärase muusikavaliku aseainena kohalikus pubis. Kõrvu ja meeleolu paitamas.
Lenny Kravitz- Love Revolution. Tuleb eelnevale lisaks. Pühapäevase asetusega valik. Nii see ja teine kogumik plaadimasinas.

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...