kolmapäev, 24. juuli 2013

kasutusmugavust ei mõjuta

Erineva kaldeasetusega lingid.
Sama detail, muutuv asetus. 
Detailid joonestuvad kerepleki
kesk- ja alaosasse pressitud
painetest. Mb-C.classe.





 
me kõik teame, et see on kole, aga me ei pööra sellele tähelepanu

a kes see sulle ütles, et sa võid nii faking teha

 
 

Et IGA uus mudel kannab end aegadesse, kus eelnev. Nimetatud eelnev saab üleeelneva asetuse jne. (kümme aastat vana auto ei ole kümne aasta möödudes sama mis täna, kuigi tegu võib olla 1:1 sama autoga. Tema asetus on muutunud ja asemele on asunud uus/vana, kui sedagi.)
Lauset võib tõlgendada laiemalt, kui aga soovi.

Lamekapoti otsinguil.
Kui sul on müügimõtteis seismas või tavakasutuses E90, E91, E92 võid ühenduda.
Huvitab siis algupärane lameda kapotiga, Hilisem ja päris uus mudel veel parem, kuid vaevalt neid algupärase hinnaga pakud.
Huvitab soodne-hea/vahekord või siis platooniliselt hea auto. Vahepealset varianti minujaoks ei ole.
Ja NB, kui auto juhtub olema tõsine pann siis lakutud pannist ei huvitu, olgu siis pann ehedal kujul. Omahinnaga. Põhiosa millest moodustub põhiosa sõidurõõmust eeldan siiski korras olema. Kuluvosad/ saabuv hooldusaeg võib vajada tegemist.
Hea all pean silmas tavakasutusest tingitud kulumise ja/või väikse läbisõiduga.
Salong, kerepinnad, kuluvosad. (Oskan vahet teha uuel, tavakasutatud, taastatud värvipinnal)
Mootorivalikul vabad käed, võiks olla eeskujulikult töötav. Need autod pärinevad siis ajastust kus alles alustati õkonoomsete mootorite turustamist - suuremahulise säästuprogrammiga.
Seetõttu esines mootorite töös ohtralt tõrkeid, seda ilusam on neid garantiist vabastatud autodel kohata.
Sõidus või platsil, vahet ei ole. Määravad odav hind või omanikku eiranud seisukord. (müügiennistatud rapped kaunistagu müügiplatse)
virtuality@hot.ee

Üldist, laiem pilt. Kataloog. Bling.
Olen vaadanud neid viimaseid kolme.
Siis uus, eelmise mudeli üleminek ja eelmise mudeli algupärane version.  Keskne teema on neil salongis kasutatav õhenev plastik, kitsad panipaigad, suurenevad rattad, blingtuled, citroenimütsuga sulguvad uksed, ekraanid, salongibling.
Kõik see mida E46 võib veel nimetada julgelt eelnevate põlvkondade maksimaaltulemuseks. Kadunud möödanik veel elaval kujul.
Rammus, paks, parajad 16 veljed, piisavalt mahukad panipaigad, ergonoomiline salong.

Lisaks nimetan ühe teguri, miks keskmine kasutaja ei peaks tellima autole panoraamkatust. Liisingut tasudes maksad esimene aasta pangale intresse ja tootjale panoraamkatust, lisaks muud lahedad lisavidinad, millest hetero tüdineb (BMW puhul) poole aastaga.
Teine aasta maksad pangale intresse ja algavad ka põhiosa maksed. Mis moodustab näiteks osalt summuti, piduriklotsid, rehvid. (kolmandal aastal ostad needki tubli juurdehindlusega uued)
Mis polegi väga vale, sest täpselt selleks ajaks oled katusevõlud unustanud.

teisipäev, 23. juuli 2013

Tuuli Velling (Taul) - "Kuus ruutmeetrit põrandapinda"

http://youtu.be/mnjWcqbdjas


Vaatasin, et lisan sõnad. Samas kes esimest korda kuulab, neile kuulamisrõõm.
Plaati saab küsida lemmikplaadipoest.

 ***


pühapäev, 21. juuli 2013

hilja

Mina ja uni ja tv.
Lahkumine uppuvalt laevalt, kopter tõmbas üles. Olin suundumas soome. Laev vajus parema poolega sügavale, autokoht oli paremalpool mäletan. See jäi vette. Mind, nagu ka teisi tõmmati üles ja samas tõmmati ka ülespoole kopterist?! MINGIT MURET VÕI HIRMU POLNUD, KÕIK TASAHILJU PÄÄSTETI JNE.
Film "Teisikud" Asi milletõttu välja minek viibis, olin mõneaastasees vaadanud, täna jälle nagu uus. Vaatasin, et vaatan selle või tolle kohani vaid -  keris märkamatult lõpuni.
Lisaks huvitavad kommentaarid, mille onlinet ohjas kõikvõimas veebikeskkond. Karvakasvust, meeletutest alakiirustest, ralli eripärasusest, mehelikkusest, armastusest.

Soome kanalilt nähtud politseisari, eestlased Pori linnas valge kaubikuga ja purjus. Samas ei midagi mida otseselt välja tirida, juhtub igalpool. Et päris nagu delfi päevauudiseks selline asi e i kelba.
Lahedad sõnavõtud ja poliisipoolne ütlus, et transporter on hyva auto küll. Sealt edasi lihtsalt soome jotad.
Kommentaar. Lisaks oli tegu aastataguse kordussaatega, mis sobis Delfi päevauudiseks. Häbieestlased jne.

Muidu sisutu päev. Polnud nagu kohta või tegu mida teha, püüdsin leida. Ilm oli palav. Vihmahood ja tuul. Shokolaadipuuudus võis ka olla. Eile nagu suht tegusam päev, isegi  saun oli. :)

Facebookis mõned jutud.

Ahjah siis vaatasin kuidas inimesed ei tajoa, et pood kinni, tulevad ikka vaatama kärudega. Klassikalised 15 min. peale sulgemist väljujad ka muidugi :)
Ostsin õunad sealt. Muidu houlimouli päev, suhtlemine ei sujunud ei võõra ega omaga. Vati sees.
Sean mõtteid nädalavahetusele, folk. Tundub Tallinn sama hea.
Kommentaar. Pood on täna ka lahti, sobib seesugune variant?
Icona Vulcano

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...