laupäev, 4. juuni 2011

Tagasi Rootsi aega.

Käisin Hanko poole ca 40 km, kirbukas ja mõnes autoplatsis.
Toidukoht oli kahjuks kinni. Nii ka mitmed autoplatsid, kuid autod vedelesid väljas, et sai kaeda.
Nii näiteks sain teada, et Opel on teinud Zafira esimese põlvkonna uuendusekäigus ka tagumisele aknale midagi uut- nimelt on viimase otsa esimese põlvkonna Zafira tagaklaas liimitud, esimestel see kummitihendiga.
Siis leidsin, et see müügiartikkel mis jääb pikkadeks nädalateks välja ei peagi saama esinduslikku välimust- sellesse närvilisi hetki pannes. Piisab pealtpesust, vahast. Ja edaspidi võtta aeg, et aegajalt väljas seisvad autod värskendada. Tumedad autod, mis olid ka eelnevalt poleeritud ei näinud oma tolmukorra ja selleall oleva päiksesillerduse ja kriimusega head välja.
Sessuhtes keegi on võtnud asja ette, võtnud kiirest päevast aega, teinud plaanid ja lõpptulemus on ikkagi mändideall tolmusees. Külgedel vihmaveest tekkinud kuivanud muster.

See on raha mis paneb neid asju eelnevalt tegema, täistulemus maksab siiki enamalt ja töövõtja on sellest rahast huvitatud. Hilisem paigutus kas välja või sisse ei ole enam tema huvi. Nii pole ka automüüja huvi hiljem neid autosid taas pessu viia ja maksta sellega lisaks eelnevalt kaotatud rahadele.
Kesktee mis lubaks hoolt kanda kogu eelnenud töö eest kunni müümiseni, ning vahetusse tulnud auto hindamine kas ja kuipalju on vaja teha annaks positiivsust mõlemale poolele.
Raha ja aeg on kesksed teemad. Hilisem ülepesemine võtab kallist tööajasst oma osa, mis poleks kuigi tasuv. Kuid oleks hea tahte oluline osa. Näidata, et meile läheb korda mida me teeme.
Niis saaks vahetusse tulnud tumedat värvi auto välispinna teostuseks veidi enamalt aega ja ostjad rõõmustaks eeskujuliku välimusega autot nähes end oimetuks.

Ostsin mõned cd- plaadid. Vinüülideks polnud seekord tuju. Plaadid siis 1999 ja 2005 aastast.
Tagasiteel katsusin kuulata. Mitmed lood olid tehtud kellegi köögis. Ei saanud ju 12 aastat tagasi salvestatu kuigi uuenduslik olla. Tehnika areng on teinud märgatavaid hüppeid.
Oli ka paar tuttavat- omaaegset kuulatavat lugu ja nii vanaaegselt need kõlasid :s Kõige kurvemas mõttes.

Sõnumid näisid nagu keegi püüaks sulle midagi selgitada mingit täiesti eluvõõrast asja, väärate lausetega.. Eksgirlfriend kes maanduks su tänapäeva. Võttes kaasa omaaegsed vaated, aated ja lõhna.
See võib isegi..

See oli näide millle suutsin välja mõelda, kuna asjaga on kõik kokku puutunud. Vihata asja millega oled seotud olnud nagu vihata ennast v karta kaotatud aegu? . .0.9:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...