esmaspäev, 18. november 2013

Mitte endale. Teistele küll.

Esmaspäev
Varahommikune tulemine.
Parklat täitvad autod on jääs.
Ärkan enne, kui sõitu minev auto märkab jäässe minna.
Sõituminev auto on olnud sõidusttulev auto.
Kolm magama, kuus üles.
Kui esitada justnagu mõistatus.
Laupäeval käisin Tartus küünlaid vahetamas.
Teoorias tähendab see seda, et auto käivitub ka miinus kolmekümnekahega täiesti ise.
Praktikas võib abi vajada glow plug- e juhendav relee. Lüliti mis v. o. saanud vatti ülekuumenemise tagajärjel (vigased käivitused) Lisaks aku eluiga.
Kass on visatud rotikarja sisse, et esmane prob on likvideeritud.
Vahetusse läksid loomulikult kõik neli küünalt, millest teine ja kolmas olid õhtus. Esimene ja neljas veel töötasid-  neljas oli olnud suhteliselt raskelt kinni.
Kuiv tekst, sama kuiv, kui sisselaskekollektori sisemus. Üsna põlemisjääkidega, samas pole lühikeste otste mees. Suhteliselt kasutan ka lisavahendit, mis peaks puhastama. Ühesõnaga kõik see mis (on on) eelnevate kasutajate probleem :)
Alguses oli plaan hommikul auto paika viia, kuid magasin ja u kümneks viisin, seal sain uue aja kella üheks ilmuda. vahepealne aeg siis kesklinnas. Taskus oli kilekotinäitus, ränduri pubi kohvi ja Luunja tutvustuspäev. Kõik oli põnev, õnneks meenus, et olin lubanud H-le helistada. Kõndisin siis autoni ja rääkisin juttu, leppisime kokku, et peame lõuna koos Lõunakas. Milleks oligi tagumine aeg, kell hakkas poolduma ühele. Seesama söögikoht kus saab ise valida, kaaluda oli meile järgnevaks kahekümneks minutiks. Lõunakasse sisenedes leidsin hea ja lahke ideena mõtte, et küll on ikka kahju lahkuda paigast kus toimub Luunjale pühendatud eriüritus, et mingile Fashionile per müüdavusele ei pööraks eriti tähelepanu, Sky plusssi ka ei kuula eriti enam.
jÄÄVÄLjakul oli suur suusalaat ja selle ees SKYPLUSSIkonku. Otseeeter.
Sõime siis seal ülakorral, rääkisime juttu, veidi enne ühte jätsime hüvasti, viisin auto hoolduspaika ja elu jätkus pargis jalutades, veidi siia ja sinna ja sealt Lõunakeskusesse tagasi. Vaatasin Skyplussi, lisaks spordiüritusi, kus teiste seas Cool d esines samuti sportlike väljakutsetega.
Hiljem kommenteeris, et polnud aega teiste sooritusi jälgida ja enese sooritustest räägiks pikemalt teinekord, kui leiab võimaluse kõnevõimeks. Umbes nii, pildile sattusin, et kel huvi saab hinnata oma võimalusi lähemalt teada saada mis nimelt.
"Kas sul on /siinkohal auto nimi/? Esitas telefon järgneva lausekatke hoolduspoolelt.
Kõlas et kas sul ON, mitte OLI. Śeega operatsioon õnnestus, läksin järgi. Mees vaatas veel õlinäidu nullida ja sama teed auto ajus oleva vigadelistiga. Puhas vuuk siis sellega, kuigi nagu näha suudab auto iga väiksema kõrvalekalde registreerida, u nagu numbritule pirn on olnud eemaldatud. Et hakkab aga uusi vigu usinasti korjama listi. Kena päeva jätku, sõitsin Lõunakasse tagasi, tegin aega. Sealt Viljandi suunda, kuhu jääb Tänassilma kultuurimaja. Etendusele, hakkas kell seitse, enne veel samast poest energijajook ja Bounty. Esimesse ritta purgiga, teise, kolmandasse jne ilma purgita inimesed, lobamokad. Etendus vaadatud kasutasin võimalust ja sõitsin Viljandisse, käisin poeketi vastavatud uues poes. Ostsin punases marinaadis ookeaniala, kartulit, sellest tegin veidi süüa. Hiljem tiir linnas, tuuline, kohe lausa väga tuuuline. Sellega sai laupäevaõhtust pühapäeva varahommikkusse.
(ps. vedasin veel arvuti tuppa, et kirjutan, kuid ei õnnestunud, uni tegi liiga.)

Pühapäev Viljandis

Kell kuus õhtul alustasin sõitu Tallinna. Vahele mahtus Tuborgi hulgiost (Hetke kasulikum tehing Maksimarketis, kui jälgida neid kuuspakke) Muid alkohole seekord ei. Mitte endale, teistele küll.

Manused. Naistekas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...