esmaspäev, 3. veebruar 2014

Pühapäeva õhtu- esmaspäeva hommik.

 Isukas mees, hingelt hipi,
laskus vulkaani sügavikku,
käes küünal ja paar tuletikku.



Jäävihm 2. veebruar 2014
 Sõiduaeg 16.50-19 .10

V- Linnast on pealinna pea 150 km. Õhtuhämaruses oli sadu v- linna kitsukesed tänavad katnud libedusega, polnud enam ootusi paigutada, et oodata. Sõitsin linnalibedusest maanteele. Tundus üsna hea, kuigi vihma sadas ja nähtavus seetõttu halb, eriti häirisid vastutulevate autode tuled -  teepinnad ja teeääred olid ühtlased tumedad. Lähituled on sellised seasilmad, et nendega ei näe midagi. Pirnid peab vahetama. Vahepeal käisin Anna kohvikus, kuhu sattunul tuleks ehk heita pilk külalisteraamatutesse. (minev aasta asub aknalaual korvis)

Kommentaar:
Ca kahetunnine sõit lubas kümneid autosid teepervele, kus siis kraabiti nähtavust esiklaasi.  Oli ja on siiamaani autos selline spetsiaalne klaasile puhumise seade, see pidi paraku kogu tee käigus olema, et klaas ei jäätuks. Tootjapoolt põhivarustusse lisatud. Plaadimängijas oli plaat, seadme huugamine ei seganud ja jalad olevat mitte külmetanud. Mingiosa soojusest tuleb ka sinna. Ladna kulgemine, ilma suurt mõtlemata.

Esiklaas.
Kojamehe tööväline ala on kaetud sõiduajal tekkinud jääga.


QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

  Küsi, kas tahad küsida midagi? Eemal piidles neiuke, keda pidasin esmapilgul soomlannaks.
Olin auto parkinud ja tundsin elavat huvi veidi eemal passiva, silmkontakti langenud neiu osas.
Hakkas klassikaline rahajutt, aga tegu oli vene aktsendiga eesti keelega, see oli nii ilus. Neiu oli meeldiva meigiga ja äärmustesse laskumatu jutuga. Küsis mingeid münte, niimoodi kiirelt eesti keeles, et saaks tartu või kuhugi minna. Märkis, et jõid raha maha lihtsalt. Keegi noormees oli eemal, aga mu silmi ei jätku kõikjale.  Embasin tüdrukut ja andsin kaks euri. Just nagu teeks sõbrale õlle välja. Sundimatult ja heal meelel. Sõnas veel, et kümmme protsenti rahast on nii olemas.
Kommentaar:
See oli mingi pildiga raha, mille olin alles hoidnud, et sellist veel pole. Vaatame kas sarnane tuleb tagasi.
Maailma pikim kunsttunnel, mille põrand on jääs,asub
ülemiste keskuse parklat ja keskust ühendava ehituse keskmes.
KNOPKAmüüjajutu järgi kestavad ehitustööd oktoobri keskpaigani.

WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW


Alkopoes kohtasin Man-K-d. Küsis, et ega mul juhuslikult kompressorit või pumpa või surupuru ei ole kummisisse. Juhuslikult ei olnud, juhuslikult on tema plaaniks kõiges mind ületada, ja nii oligi sarnasest kohast, kust minagi,sõitnud kohale kolme täispuhutud ja ühe lohkuvajunud rehvi sahinasaatel. Selles jääs!
Käisime lähedalasuvas Statoilis, sai kummisisse asja.

Kommentaar:
Tequila tuli alkopoest.

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Siin võiks olla kirjeldus ööst, magasin.
Hommikul sain Peugeot 208 Gti lumealt, sellega otsin mööda platse üht suuremat Boxerit taga, nalja polnud taga, lund oli lükatud siia ja sinna ja vahetee oli vahel lükkamata.
Ega
sõitmistvõimaldav
lumetõrje
kähkukas
ühe teravama autopeal ei tähenda, et sellega oleks eriliselt isukas midagi otsida. Kui kõikjal on lumi.
Kommentaar:
  HMMIKUIMPROVISATSIOON.


Leiunurk 15:59. t-päeva viimane.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...