teisipäev, 24. veebruar 2015

Valmiv postitus. Toores. Kasutatud auto. Hiire auto

Kere
Kere ja üldine mugavuspakett on püütud hoida minimalistlik, puuduvad välised ukselingid, kere ees asetsev ava toimib jahutussysteemi asendajana, salongis juhtseadmete taga olevale sõiduki juhile. Lisavarustus kui selline puudub, mõnel juhul sai osta KIT lahenduse, tühja piiimapudeli.

Mootor
Auto mootorikate on ehitatud kinnisena, seetõttu on kogu mootoritöö ja ergonoomika välise mõjuga. Viskel toimib auto lennumasinana, küll selle erinevusega, et püsivat kaldpinda leides sööstab auto jõudsalt edasi vastavalt loodusseadustele.

Veermik
Ees oli kasutusel sõltumatu libisev pudelipõhi, taga muutuva ülekandega tagasild, mille veojõu andis pudeli raskema osa, ehk põhja vajumismehhanism. Vedrustusena kasutati istmepõhja elastset vedrumassi.

Hinnad
Vastavalt langusele on hinnad väärikalt materjali hinnaga vastavuses. Panditagastust ei toimu.

Hinnangud
Henn: Puravik vajus esimese kuue aastaga läbi, tuli vahetada kogu istmepõhi ja muidugi oli asenduseks puravik. Seda ei tea kaua uus puravik kestis, kuna auto sai müüdud. Silma riivas ka pidev pudelisuu peegeldumine. Nii vahetasin auto õllepurgist valmistatu vastu välja.

Ekspert
Kasutajad on kurtnud liiga aeglast ülekannet, samas unustades, et pudeli voolav kuju annab võimaluse kulgemiseks e. veereda külg ees. Seetõttu on kasutatud mudelid vastavalt hinnalangusele populaarsed noorte hulgas. Oleme teadlikud käigukangi murdumisest, seetõttu oli ka mitmeid tagasikutsumisi. Püütud on asendada käigukangi männiokkaga, kuid nii nagu tootja on ette näinud- moodustab valitsa siiski tuletikk.
-----------------------------------------------------------------------------
Hei!
Kui käin proovin midagi lisada, üldpilt on umbes teada mis saab.
Kirjastiili on püütud hoida autolehele omasena, samas lihtsat struktuuri hoides.

hiire auto

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...