reede, 9. juuni 2017

Jalg. Käsi. Kael. Liha.

 Hea lihatoit viib keele alla alustades lõhnabuketist. Võib olla ka vastupidine reaktsioon. Samas olen isiklikult suhteliselt kehv lihatarbija, küll ei saa kätt ette panna, kui serveering tõotab olla üle ootuste ja juhtudel teadmata mis taldrikul, mängib aisting ja suguline hormoon ping-pongi,, et siiski annab kahtlus endast märku ja maitseb ehk võrratult.
Minuga ei ole lihtne, seetõttu eelistan einestada väljas. Muuljuhul kodune lihtne roog.
Kes on sündinud kokaks see saab ilmselt paremini läbi söögiharjumuste osas mis valdaks mu meeli. See sunniks sundimatult sööma ka loomakeeli, viies põimikus kõige muuga mis ei ole tavapärane.
Toit on õhk või sarnane. Samas õhku me hingame möödaminnes. Toit lubab minna poolseksuaalseks, et tahta mida ja kuidas võtta.  Vajadusepõhine õhk ja vajadusepõhine toit (kosmonautika) suruvad meeled alla ja tagavad oludele vastava heaolu. Meeleolu, korrapära. Sundimatu liigutuse millegi muu järele mis esmavajaduste järjekorras. Või sealt edasi, mida vaid inimene vajab. Ehk tahab.

Alkohol
Tubakas
Riie
Taksosõit
Isiklik mina
Riitused
Ilusa ilma tegevused
Lambiasjad
Noorusepuhangud
Isiklik ruum
Välivoodi
Sanitaarpäev
Täiskuu
Romantika
Raha
Ulme
Välimus
Minevikunormid
Uued asjad

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...