neljapäev, 1. veebruar 2018

Lumetüdruk ja siilipoiss ei kohtu iial. Vaid muinasjuttudes ja 21 sajandi segipööratud ilmavaatuses.


 Tsau tibud ja kallid. Muindeks, et autoga lumes parkimisest välja saada on mõistlik rattaid pöörata alles viimases vaatuses. Kui just ei ole võtta kolme lükkavat- mehepoega. Sirgeveolisena jääb vedav jõud juhi kasutada, ei ole seda kõhualla lume kogumist.
Asi mida sai kogetud varases nooruses on täna akna-all mitmes osas lahti põimitud. "Kuidas parkimiskohast välja saada ohtra lume olemasolul"
Ei loe siin mis vedu iganes autol on. Mitmed esiveolised sellises ekstra olukorras. Küll on märgata uuemate autode vähene võime kinni jäämisele.
Tänane soovilugu tuli eelmise geni C Mercedeselt. Talvegunn oma naelte ja autkastiga. Pole midagi öelda. Uutest ei räägi, kinnijäämine, kinnisulandumine karvavõrra võimatu tundub.

Kordamisele:
Parklast väljudes rattaid pöörata viimases vaatuses. Juhul kui see pole võimalik sillutada väljuv suund võimaluste piires sõidetavaks, enne kõhupeale maandumist.
Minust: Käisin tööl, võtsin auto parklast, oli lund, sõitsin koju, parkisin auto. Tagavedu, automaat.
Ei midagi erilist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...