esmaspäev, 3. detsember 2018

Semu ja kana.

"Uus lasteraamat, mille esitlusel viibisin"

 Juhtumisi raamatupoodi väisate sai selgeks, et  midagi põnevat on tulemas. Ja nii oligi, polnud vaja isegi süveneda, kõik loeti ette. Ehk siis osa sellest..

Küsimused olid põnevad. Kuigi mitmed vastused seda põnevamad..

Üks õnnetu laps oli ka vastanud aga keegi ei kuulnud. Neiu punase kleidiga siis kinnitas põlvepikukesele, et tema on nii vana ja ei kuule hästi, poiss sai ka auhinna. Polnud vana see ettelugeja ja küsimuste esitaja, lollitas niisama ära noore poisi.

**

 See E. Raasukese kohta käiv lugu on puhas umbluu... Liiga teisel planeedil ja kohalik kulg on vähe teisest puust.. Nt viimases K. Lusti saates juttu sellest. Mina aplodeerin Raasukese sõnadele, solvumine Raasukse suhtes saab olla isiklik ja seda isiklikku on kole kahju panna suure kella pendli külge rippu.. Külmub ära.

Muidugi on võim riski piiril ja isiklikud tunded peaks hajutama laiemale pinnale, et oleks okei see ühemehe masinvärksüsteemist tulenev tulem mis jõuab ootusärevasse publikumi. Ja publikum on meite maakamaral räme.

Praegu on nii, et väikesest tõukest lendab enamat kui tolm. Relvad ja hangud on primaarne.

Linnupoja avatud suud..

Üllatav alguses, hiljem antakse aega harjuda.

Te ei tahaks ju tapelda küsimuses "miks venib Tallinna- Helsingi tunneli ehitus!?"

Ettelugemised on lahedad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...