pühapäev, 29. november 2009

23.10

Kell oli hommikus. viisteist peale üheksat.
Suhkrutükid teevad tantsu, piideldes kuusnurksesse klaaspurki sisenenud teelusikat altkulmu. Keegi ei taha minna. Ometi kaks peavad ja..


Välja ajasime kaheksa autot.
Siis tegime kolm sissejäänud UUT.
Võisid olla siis VW Polo, Peugeot partner ja Citroen C1
Volkswagenist sai uus esitlusauto. Uus polo.
Siis pesin Sinise Peugeot 206 millest sai legendijärgi kliendiauto mis vajas nii laepesu, kui koerakarvaimurdust. Koerakarvu oli kõikjal. Nii ka laes ja koos laepesuga eemaldasin karvkatte. Istmetelt ja põrandatelt on eriti tüütu just neid viimaseid üksikuid karvu välja rehada.
Sa teed meeletu töö, et tuhandest karvast 99% eemaldada ja just see viimane 1% jätab ikkagi selle lohaka mulje, et pole päris see..Aga nii ta kipub olema sest meeletu töö on tehtud selle 99%´iga. Hoidge oma koeri aga mitte lahtiselt autos. (või ärge ostke oma koeraautoks peugeot´´ i vaid nt volvo)
Hea, et meigitööstuses kasutatakse efektiivseid imureid. Igaljuhul Üksteist peale ühtteist sai valmis.
Siis sain pesta ühe Volvo V40. Hõbedane, Värvimisest tulnud. Parempoolsed uksed värvitud. See seest kergelt üle tuulutada ja aknad üle vaadata.
Pealtpesudeks ja sisepuhastusteks tulid meigatud Sinine vana Avensis, Valge Caddy ja Corolla tumehall farmari mille viisin koduteel Toyota keskusesse.
Sellega oli seik, et väljas ei läinud käima, lasin natuke tagurpidi vereda, et läheb ehk elama aga ei. Tõin Buusteri, käivitasin ja.. rool megaraske. Roolivõimuta autol pole elades ka nii raske rool kui nüüd sellel Corollal. Roolisin selle pesulasse, nagu vana kapten oma paati tormis viskleval merel. Hiljem polnud häda midagi.
Üle vaatasime Tumesinise või oli tumeroheline meeletult aegu näinud Volvo V70 millel polnud ühtegi päris sirget plekki (parklaapsud) ja mis Krissi jutujärgi oli ennem väga kole ja räpane, ning punane Punnsilmast üleminukutuledega kolmeukseline Corolla.
Päev---((((----
Reedene koristus.
Sisse pressisin ööseks ÜHEKSA autot. Punane farmari Avensis, Nissan Primera, Volvo 440 autom. Opel Insignia, Daewoo Matiz, Opel Vectra, Peugeot 407, Volvo V70, Lõppu Corolla sed.
(tegelik ruumiulatus lubab väidetavalt ca 20 autot sisse mida on ka hilisemalt 18ne auto näol tehtud)
Ära liikudes võtsin Farmari Corolla mis läks tagasi Toyota keskusesse. Tammisaari Keskusesse.

Vahepeal pidasime ka kohvipausi.

Suhkrutükid teevad tantsu, piideldes kuusnurksesse klaaspurki sisenenud teelusikat altkulmu. Keegi ei taha minna. Ometi kaks peavad ja poolvägisi sellele neetud kühvlile ka saavad.

Õhtul oli natuke sick olemine. Suht vee sees ja vett tuli ka taevast terve päev. Temperatuur 3- 4,5 kraadi.
Siis sõin halvaad kodus. ei Saanud hea.
Tegin meeletult üksildlasest tatrapudrust 2/3 Kõht sai täis ja olemine süvenes.
Liigutasin end vannituppa, riided seljast ja kuuma vanni.
Nüüd on hea. Keha tahab oma tagasi.
Märkamatult annad päeva jooksul enda füüsilisest minast osa, mida on tarvi enese hästi tundmiseks.
Andmata jääb see mida vaja hingamiseks, eksistentsiks.
Nagu põleva kütusenäidikuga auto.

Homme haldjatest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...