pühapäev, 21. aprill 2013

Kell va ajaröövel.

Ukseall seisab yaris - sama algupärane ja tumehalli tooni. Poleks teist märganud, kuid välisukse sulgedes oli aega lifti oodata, ehk kaeda välja. Tänane kogusumma võis olla 8 õlut, võibolla + 2 siiasinna. Tegelikult oli kaineid õhtuid mõned ja ma võin sellest räääkida, tunnistada enesele, teistele. Võin rääkida keda unes nägin, kes lausub tuliselt, et näed- TEMA (noname.)  mind välja kutsumas ja ma lähen kuna tema teeb seda soovist mind päriselt soovides. Mine persse. Lausun korra, LAUSUN KA TEIST KORDA, peaks olema mingi sõel mis annaks mõista mis on primaarne mõistmaks seda , teist ja kolmandat.
Ära rohkem tule, need uned, need näod mõjuvad reaalsetena.
Lasen kassi tuppa, mis ta seal koridoris ikka nõuab oma kassiõigusi, olgu.
Isegi patja saaks. Ennist küsisin hambapastat, sain kaks hotellides kasutatavat väikest tuubi C- pastat. See oli sauna ja õlle vahepeal.
Nüüd ta siis keerdub seal vaibal, mugavalt poosi säädes.


Kujundan oma purjeka plagu, sellel on täht a ja veel mõned kriipsud, kraaapsud.
Tegelikkuses kujutab pingul puri eneses vabadust, sümbol a on justkui vabaduse vastand. See on midagi roosat ja nõrka.
Kujutan purjesse tuule msi lükkab laeva säänse hooga edasi, et karju appi. Siis see a.. See a on osa vabadusest, koos tuule, mere ja parimate soovidega.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...