pühapäev, 19. mai 2013

Mullast oled sina tulnud ja mullaks (muruks) pead sina saama.

"Need inimesed.. Nad usuvad, et televiisor annab midagi olulist, näiteks päevauudiseid või seriaale, kinnitades enesele, et see on oluline või väljateenitud meelelahutus, tõdemata, et kõik see aeg on eneselt ära antud." Sõnas päkapikk. "iseenesega tegelemine on unustatud ja ometi tulevad just sealt suurimad võidud ja kaotused tegematajätmistest."
Koerakoonlane vangutas pead, küsimus oli vana aja inimestes..
"vana- aja inimesed.." jätkas päkapikk. "kinni oma ideaalides mis neid hukutavad..Pole siin tarvis mingit tulnukate invasiooni või sõjajõudu, kõik on käest antud. Iseenda parimad soovid, julged pealehakkamised, hirmud millest eemalduda- kõik on tegelikult väga lihtne, unustus võtab oma osa..Ainult ettevõtjad suudavad sellest üle olla, kuigi olen kuulnud, et seal Eestis pole nad päriselt rahul, et riik teeb rumalaid seadusi ja needsamad inimesed usuvad, et eurostandard on midagi ränka, tehes selle mõttejõul rängemaks, kui see tegelikult iial on."
Koerakoonlane haigutas, tema keel oli villis hommikukohvist mille joomine algas liig kuumalt. Kõige parem viis võidule pääseda on rünnak, mõtles koonlane. Ütles aga nii: " Päkapikk, sul suitsu on? Me teeme seda rahulikult, teades mida teha, oma rütm, oma sammdidamm, need televiisoriinimesed ei tea mida nad tahavad. Neid tuleb õpetada."
Päkapikk avas suitupaki, päev oli alanud, rohujuuretasandil.
Tuul tõi värske muru lõhna.
"Ole sa tänatud, tuul" sõnas muru. "tõid mu lõhna tagasi."

Pakapiku kalendermärkmiku päevaseis oli umbes nii:
Wanaaja teleWiisori-
inimesed/parandamatud?
Keskaja arWuti-
inimesed/50/50
Uueaja müsteeriumid/
ParandataWad. luua
tegeWusplaan

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

TULEKUL.
Rahvas on oma juhtide näo- ja käitumisega./ Me oleme Eestlased./
Väliselt võib kasutatud auto olla suurepärane, kuid põhiprobleemiks kujuneb tehnoloogia.
/Vs  ilus inimene ja tema ettearvamatu, korrastamata sisemaailm. /

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...