esmaspäev, 15. juuli 2013

droog

 Maailma lõpp sisaldab endas paketisiseselt iga isikliku maailma lõppu. Saavad otsa need isiklikud maailmad on läbi ka see üks ja ainus. Ainuke nõrk koht maailma hävimisele on see, et neid me endi omi sünnib juurde, vaid luba andes.

Rääkisime veel kindlameelsetest inimestest, et on normaalne kui suhtes inimesed leiavad kellegi teise. Tuginedes enese soovidele ei saa täita kellegi teise veendumusi.
Vaatasin ta kinganinasid mis olid oskuslikult aknalaual teineteisele toeks sätitud. Neis oli midagi hinnalist, justkui kadunud maailmade tagasitulekust tingitud ootamatu julgus ja soov midagi ära teha. Liha ja vere, luude ja naha ümber vormitud tehistoode polnud määratud kandja mugavust hoidma. Polnud määratud hoidma, olgugi, et liikumisenergia kandus just nende viltutallatud taldadele.
Ütles, et tema maailmas pole sõdu, vihkamist. Ei ole koledaid linnamaju ja kemikaale toidusees. Armukadedust ja sellest tekkivaid vihasööste.
See koht on olemas. Unustuste maailm, muigasin mõrult. Samas jalgadele pilku hoides.
Küsisin näha ta maailma.
Tüdruk naeratas ja avas peopesa.
Selles oli värvid kaotanud suitsupakk.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...