neljapäev, 8. august 2013

hetkeline kraam

Piknik sündis jõuetusest. Väsimus, nälg, palavus. Veholt naastes kolisin õue.
Muidu poleks väsimuse, nälja ja palavuse eest pääsu, ehk selle viimase eest vaid. Tihti on nii, et väsimus võtab jalust ja on äratus või ei, eelnevast tekkinud sundimatu uni kestab 1-2 tundi.
Eile helistas ema õnneks ja äratas pool seitse, et saaksin ettevalmistusi kella seitsmeseks kõneks mis pidi tulema, ja mis tuligi. (tubakatoodete kasutamisest gallup, mille olin eelnevast õhtust järgnevasse lükanud- kuna magasin)


  • Soolased küpsised, Ungari ploomid- fantastisilise hinnaga (45 senti 450 grammi) ja nagu hiljem selgus, päris müüdav kraam. Jogurt, Cocacola, Saku OnIce.
Alustasin tegelikult Tuborgiga, see lime cut maitseb tõesti hea. Hiljem toas arvutit avades ja mugavat poosi otsides - selle sooja pooliku lükkasin jalgevahele, et püsti seisaks. Ja see seisab praeguseni, kuna leidus üks külm asendus.
Mis oleks ilmselt külmkappi sobinud. Soe poolik siis.
Mis veel tähelepanu ärgitas- õues olev 28 kraadi ei tundunud sugugi meelierutavalt suvemaine. Tunda oli mingit jahedust, niiskust. Läppunult palavat kloaagihõngu. Aga see oli peale marulist higistamist, kus inimnahk on vastuvõetavam tuultele.
Sain päikest ja ergastava õhtutoidu.
Ütled, et hetkeline kraam.
Hetkeline kraam teid tervitan.
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

 
Teine kolmelooline esitus oli just see. Vanast lauaarvutist jällegi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...