pühapäev, 22. september 2013

Tuli meelde, et oleme surelikud. Et seekord tervisest.
Lift sõidab jälle normaalajaga. Viimasel ajal on enesetunne justkui purjus, lift nt. sööstab vastavalt üles või alla. Täna vajus rahunenult. Eesmärk on vist lõpetada shokolaadi söömine ka enne toitumist, liigselt erutust pakkuv, samas ka energiat. Peale söögikorda ei söö nagunii magusat.
Hästi on mõjunud tubakas, viin, õlu ja muud alkohoolsed joogid. Nende olemasolu kindlustab turvatunde ehk parema homse. Loobunud pole ka suhtlustest kõigi sõbralistides olevate varjunimede taha peituvate isikutega. Lisandunud on uusi, kes ei viibi sõbralistides. Kokkuvõttes teeb see vaimule head. Vaim on osa tervisest.
Keha ja vaimu koostööle lisaks Põhjamaine sitkus.

Loobuda on tulnud saunast, kuna kuumus ei ole olukorda kokkuvõttes paremaks edendanud. Eile käisin veidi pingutatult, u poole tunni möödudes tegin arvestuse, et sada kraadi on palju.
Hetkel olen söönud shokolaadi ja selle järel enesetunne justkui palavikus. 
Usun, et homme viskan kõik shokolaadivarud metsa.
Sööma peaks enamalt mune, piima, ka jogurti olen viimasel ajal unustanud.
On olnud mälulüngad, teadmatus, et kes olen. Üle olen hakanud saamast võimest mitte inspiratsiooni kaotsi lasta. Vaid see kuidagimoodi ellu äratada. Üsna lonklik, künklik see võib olla, kuid paranduslik teekond on käimas.
Isiklik mina, nn staap, ilma milleta ei ole minujaoks midagi.


Mõned automudelid mille üleminekumudelid 2001-2002  aastates nõudsid turvalisust- plastist esilampe. (eelneva mudeli uuendatud versioon- erineb lambidisain ka tänu muutunud materjalile)

Renault Clio. klaaslamp vs plastiklamp
Toyota Avensis/Corolla. klaaslamp vs plastiklamp
Saab 9/5. klaaslamp vs plastiklamp.

Uue mudeli tulekuga on plastnina standard al 2002 aastast. Uute mudelite või mudeliparanduste hooaeg.
(Saksa autodel on plastiktuled tihti varasemast ajast. Ju siis eurodirektiivid ongi asja põhjuseks.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...