pühapäev, 18. detsember 2016

Kummutamisest ja kummitustest. Võime vs võimetus.

 Lihtsaim viis leida seos lagunenud hoonete ja neis leiduvate võimalike eksinud hinged osas on POOLIKUS, MAHAJÄETUS.

Hooned mis on kellegi poolt maha jäetud on nimelt energiaga mis soosib miski elava ja surnu vahepealsust. Võimendusega pind sellelaadsete asjade olemiseks. Nii nagu tugev perekond loob endasse energiad ja väärtused on vastandlik pool valmis tegema seda sama. Juhtumisi on see hea kasvukeskkond, nagu vana autovrakk kasvatab sambla ja rooste, samas olemata täiuslik ruum - ehk kummitused autoromusid väga ei hinda. Autol liiga lühike elukäik isegi inimesega võrreldes.

Kõik see mis leidub veidi korratuma inimese majapidamises, hinges ja kes teab kus kõik veel kannab endas võimsat rolli. Elavas vormis kummituslik ring.
Kunstlik, tavainimese jaoks natuke keeruline maailm on mahajäetus, äärmuslikud pikaajalised tunded.
Niisiis paigad mis on sarnaselt maha jäetud, on võtnud hoida sarnase mentaliteedi mis toimetab juba enese eest.

(Parim viis olla tänapäevane kummitus omas kehas on elada liigselt segases maailmas nt internet, sõltvused, pikad tööpäevad, vähene raha jm. Selgelt eristuvad põhjus ja tagajärg.)
Ehk siis neid kummitavaid maju, kui ka inimesi me kohtame oma teel.

Soovitus elutervemaks eluks on lõpetada poolikud asjad, elada endale. Visata praht minema. Loobuda lagunenud hoonetest või teha need korda.
Igapäevaselt mõtted korras hoida.

Hing ja keha tänavad.
Ja kodutänavad on lumes.

Häid jõule.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...