neljapäev, 9. märts 2017

Mängi mulle Mozardit anno 2011.


 Kes veel mäletab kunagist räppideoloogilist Maybachi, mis oli täpselt niipalju ümber lõigatud ja keevitatud kui võim üle käis ja vajadust oli. Meediakajastus oli lõpuks võtmetegevus antud autost loodud monstrumi juures. Võimalus 2004 a. Maybach 57 ümbelõikamist kahjutundega hinnata oli-  hoomatav sellega sama õhku hingates. (jah ka see auto on oma sõrmede ja istumise all olnud need mõned korrad, gaasi tallatud, pidurit vallatut. Piltidel võib olla suva nagu Facebooki selfied.)

Asjast. Nüüd mõtteis teha sarnast, silmi on jäänud kaks põhilist kandidaati. Skoda Superb ja Ford Mondeo. Uuest peast siis ikka. Kodumaa kamar ei talu liiga kallist huumorit, sestap on sobilikud väljaastujad suured keskklassi kuuluvad, kuid mitte kõige hirmutavama hinnaga, pealegi armastab eestlane maastikuautosid ja sestap ei ole kahju igas mõttes kuigi suur. Vaadates nüüd miinimumotsa, säästuvõimekust- Sierralõikur pole kunagi olnud eriti tänapäevases võtmes tegu hoopis teise asjaga.  Latiga vehkides mahub alla eelmise generatsiooni Toyota Auris.
Suhteliselt mittemidagiütlev auto.
Samas uue Aurise (Uuendusjärgne 2016 a mudel kui soovite) jätaks mängust välja- edasipüüdlik, samas kehva tunnetusega, ehk Toyotalik, edasipüüdlik ja fläsh. Like.
Lisaks on mitmeid muid võimalusi, kuid eeldan, et valik on ikkagi isiklikku laadi ja ei põhine mingitel juhustel. Nii nagu sündis MonstrumMaybach.
Absoluutselt kahju mul küll pole antud teemas enda isiklik nägemus kokku keevitada, vaid meediamulin (põhiline toode on just see) jääks vajaka ja seetõttu olen oma soovidega antud valdkonnas ootel, et mitte öelda pildist väljas.
Pildis olen Maybachi rooliga edasi.
Soovid: Päikest ja kuud ja midagi muud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...