laupäev, 22. juuni 2013

HTML

Kirjutan vähe igapäevastest asjadest, seetõttu teen seda nüüd. Hommikul nägin unes, et olin kellegagi reisil, pidime vist veel telgis magama, igaljuhul toidukohas veensime selle omanikku, et meil pole arve (midagi 14 raha, polnud eurod) maksmiseks raha, samas saime seda kusagilt 200 euri ja veel kaks väiksemat osa, kuid otsustasime siiski mitte maksta, et venitame kohalolekuga. Raha peitsime kolme ossa, või siis plaan oli selline, konkreetset juhtumit ei mäleta. Ilm oli selline retrovihmane. Kogu olek justkui poolunes seal unenäos, nagu matkalistel võib juhtuda, kui tekivad teatud tagasilöögid mis peaks justnagu väsimusest ergastama, kuid päriselt otsid ikkagi magamiseks kohta.  Mingi muusika ja suht rahulik meeleolu kogu loos. Et me toimetame mis toimetame, kõik läheb korda. Sellised tugeva tahte esindajad olime, sõltumatud ilmast, teiste tahtmistest ja ka kergelt väsimusest, mis siiski käis peale.
Hommmikusöögilauas oli veel suht meeles, nüüd enam mitte. Ennem oli veel uni näitlemisest kuskil koridoris, valges. Pidi tegema mingit perfoomensi kastis istumiseosas. Ja tähtajad, kellaajad, võtted, uksed, ooted, kiired ülesvõtted, et selle kaadritagusega natuke selgemad kohad, muud rahvast väga silma ei hakanud, pigem jah see tegevuse vhepealne tegevusetus, et nihutan kasti kuulen ukse kolksumist, ootn midagi jne. Oli nagu aru saada, et kõigil on mingi oma roll. Ja meid on ca 7-9. Kõigil oma koridoriosas mingi sutsakas. Oma rekvisiidiga. Praegu on väga raske meenutada mis seal täpselt toimus.


Tänase päeva lisad, veidrused.
Mõtlesin kunagi kirjutada ühest opelist. Rekkaril tähed ugl. just nagu ugly. Kõige värskem see just pole ja teda siin teised lükanud ja tõmmanud. Esiklaas ämblikus.
Liiga mõtlesin, täna tuli koju kätte, nimelt sain neile voolu anda. Auto käivitus. Siis küsis keegi nuga, et köis millega kunagi veetud autot, et see siis ära lõikuda, oli põhjaall kinni poonud. Ma ei andnud, ütlesin, et pole.
Pole vaja tüli norida.

Enne seda päevitasin u tund aega selga ja tund kõhtu, samas lugesin raamatulõpud.

Hiljem, aga enne opelijuhtumit tegin ühest koolnud hondast pilti, et enne ja pärast. Jaanipäeval vb juhtub väike asi ja pannakse tuli otsa. "enne" pilt on nüüd olemas.

Õhtul linnapeal kõnnin, sõidab mingi must Juke. Laseb signaali ja kellegi blondi käsi lehvitab allalastud külgaknast. Kurat temaga.

Vahepeal puhkehetkel tuuakse kätte neli pudelit külma õlut. Neli PUDELIÕLUT!
Minu lempar ongi õllekann või pudelõlu. Kaks neist läksid sügavkülma pooleks tunniks. Siider maitses tõesti hästi.

Vahepeal valasin oma pükstele jogurtit. Ja siis hambapasta ja pesupulber on otsas, et toon neid ka.

Kass sõi spagetti, otsast. Oli kuidagi ärritunud, et süüa ei anta seda mida harjund, rapsas mu rippus spagetist kinni ja sõi kaks pikka juppi. Tavaliselt ta ei söö sellist kraami.

Ise siis sõin seda spagetiasja ja kohvi maitses ka.
Täna üldse eriliselt neli tassi joodud. Kui otsast hakata vajab organism veel ja veel..
Kõik see millest hommikul ei teadnud.

Homsest tean, et õhtul saun ja õlu, päeval rand ja muidugi grillimakkarat on meeletutes kogustes, et see ära korraldada. Pole suuremasi vorstisõber.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...