laupäev, 8. juuni 2013

Ideed, mis on kaotanud hetkel oma värskuse, seega - Peidetud post, avatud.


Lihtsate inimeste kaasamine suuremasse tegevusse. Ka nt külaelu. vmi.
Protsessi tuleb kaasata võimalikult suur hulk inimesi kellele võimalus anda. Sobib ka väiksem grupp häid soovitajaid, kuid reaalselt see ei tooda. Nimelt suurema hulga leidmisel elavneb just see viksem grupp kes hakkab asjaga tööle. väikses grupis on protsent tibatilluke ja aega kulub kaua. Võib puudutada isiklikku motivatsiooni, kui alustada vaikselt.

*******************************************************************************
Tõenäoliselt on tegu Soome või Rootsi väikelinnas ülesvõetud fotosessiooni osaga. (pilt on pärit soome kasutaja facebooki lehelt)
Fotoidee on jätkata sarnast liini Eesti väikelinnadega.  Nee mille elanikud on tüdinenud ja millest võiks leida sarnast romantikat. Praegusel kujul meeldib just olustik, varjud, päike, aed postkastiga, maja millel aknaluugid ja kivipink. Objekt naine. Võib olla ka muud silmatorkavat ja veidi eripärasemat- mõneljuhul tavatut- sulnis, rahuliku tempoga aegruumis midagi kiiret, energilist, fashionit!
Teine idee on väga paksude naiste/moto kalender. Kalender peale paremate palade laekumist, pole kiirustamiseks. Muude asjade kõrvalt. Nt 2020 kalender. Et kõhnadele lootust anda.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...