neljapäev, 2. jaanuar 2014

pizza...pizza...pizza, or kurat al milh



senseless
..Sõnas, et rohkem ei juhtuks- pane see tool väljudes uksette, siis ei saa seniilne vana_ema enam tuppa minna. Vastasin, et olgu, kui mul meeles, panen tooli ukseette.

toystory
..Küsis kiirustades, et kuidas see HübriidPeugeot liikuma saab. Polnud endalgi elu_  ootasin just kettaga käiguvahetusega citroenis sissesõiduluba.

Sissekäidud rada möööda asusin üht C klassi tooma. Konsoolilt tabasin hajameelselt "4 motion" Seega nelivedu, okei, lähme mööda seda porist ringrada- nagunii pean lähenema pikema sirgepealt, mille otsale saan siit otsem. Tunnetamise küsimus on hetkest teada miks, milleks, kuhu. Siis teadlikum mida üleüldse tunnetada. Tundsin kuidas auto lausa vajutab end mõnuga porri, üsna raskepäraselt liikuvana, samas jõuliselt end läbi maastiku sõtkudes. Tundsin mõneti maastikuautolikku survet. Selline jõuline ja kõikelubav  tunne. Teipides uus auto.
Hiljem avastasin, et olin käsipiduri sahtli unustanud välja tõmmata (Neil millel automaatvalits istmete vahel, on seisupidurduseks käsipiduripedaal+ tõmbevalits armatuuris.)

korrata
Vahepeal oli tasku täis uute mersude võtmeid. Mida hiljem-  st kohe, mis kohe ei toiminud. Mida siis kohe peale kohet ette tuua, ette valmistama. (Sp on tasku midagi sellist, kuhu võtmeid panna ei ole ilus. Vaid hetkedeks ja väga hea mäluga, kogu võtmetemängu juures, võib seda lubada enesele.)

Nimetan kolm esimest juhuslikku automarki, mille uute mudelitega pole viimaselajal mingit kokkupuudet.
Renault (erinevalt ülejäänud kahe prantsuse margi peugeot, citroeni käekäigust)
Alfa Romeo (itaallased on kadunud, täna tõesti ei ole kursis nende kätetööga.)
LADA On neil midagi?


kontsert
Eile õhtul kuulasin vaatemängulist kontserdi. Patricia Kaasi "Kabaret" Casino de Paris´s ETV.



Eesti Filmid, vaatamised viimane kuu.
Mandariinid
Seenelkäik
Eestlanna Pariisis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...