laupäev, 23. jaanuar 2010

2. Jaanuar 2010. Coconut Shake. Aasta alguse jook.

2. Jaanuar 2010.




Nädal tagasi pühapäeval Viljandist Tallinna sõites võtsin peale Paidet autosse hääletaja. Paide serval Statoilis tankisin ja võtsin täiesti uudse toote- võisaia.
Jalgratas on taasleiutatud.
Eelnevalt liikusin Viljandi väga libedal mntl. ja kuulasin pühapäevahommikust kuuldemängu. Tuhkatriinu teemadel- üpris vana asi aga mu teekonnale paras.
Niisiis Tanklast edasi hääletaja ja veidi paremad teeolud. Tallinn ise täitsa sõidetav peale ülemiste viadukti. Tagasi soome. Kus olen tänaseni.
Praegu ei näe järgmist eestiskäiku ennem, kui 23 jaanuar..* Võib juhtuda, et nädal varem. Palk tuleb nagunii alles viimasel nädalal ja tuleb olemasolevast materjalist matkata. Sisimas loodan veidi malbemaid talveilmasid, et ka kitsamad paigad oleks lumest lahti lükatud. Muidu pole sellevastu midagi, et Lumi on leidnud esmakordselt nii suurel hulgal ka nt Tallinna.

Mind huvitab üks asi- muusikaprodutsendid ja tihedalt muusika tegemisega kokkupuutuvad inimesed. Millises seades on nende autosaund? Kas uut autot ostes lasevad koheselt uue süsteemi sisse ehitada või sõidavad juba tehasest väga hea muusikaga tulnud autodel? 90% tehaseseadetest on keskmisel või alla selle tasemel. Võibolla ei kuulagi autos muusikat, ehk vaid päevauudiseid?
On ka inimesi kes tegelevad tööga (nt. lauljad) vaid tööajal ja ülejäänud aeg ei lähe korda.

Ja selline mejaoks nii loomulik lugudetirimine/tõmbamine on neile nagu noa keeramine kõhtu!


* Juhtus nädal varem- praegu 23 ja Soomes. Uuesti eestisse 5.Veebr. Hilisõhtu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...