reede, 1. jaanuar 2010

24. Marraskuu

24. Marraskuu
Peatükk 1.
Kirjanikud
Väljendusvorm mis lubab kirjutada nt. mõnusas alkoholijoobes. Artsit võib sama laval teha, kuid kirjaniku ei kahtlustaks keegi..
Oled tundnud kuidas kerge vint lubab mõtted vabaks?

Peatükk 2.
Masu
Erinevused paremate aegadega.
Raamatuid ei osta, laenutad. Kehvemal juhul ei loe üldse.
Vaikselt olen jälle laenama ja lugema hakanud.
Autot ei remondi vaid hädapärane hooldus- nüüd olen hakanud raha sisse panema. Lõppu ei näe tulevat, endiselt mootoriall väike leke diislit. (Tänase seisuga korrastatud) Amordid ootavad vahetust, pidurid uuendamist, käsipidur ei võta pisavalt, airbagi tuli ootab kustutamist. Rooliots. Kevadel ülevaatus. Tehtud on uus generaator, mootoriõli vahetus+ filter. Salongifilter, õhufilter, UUS kapotiavamistross- Salongipoolne jätk. Uus kapoti avamis link salongipoolne. Talvekummid. Uus esiklaas, regulaarne pesu ja salongipuhastus.

Peatükk 3.
Toyota Corolla
Üks tüüpiline tumesinine Toyota Corolla. Seekord aastast 2004
Sama kerega tehti neid 2002- 2006. 2005 kerge iluravi.
Auto millest pole üle ega ümber saanud. Nii nagu nõukogute ajal oli põhiliseks lada siis minu elu viimased kolm aastat on Corollad mingit sarnast rolli mänginud. Tänane tüüpiline auto siis.
Eile pingit pestud, täna puskurid maalatud, poleeritud, sisepuhastus ja ülejäänud tööd. Läbisõit üle 180 000- Esiklaas katki, salongipõrandad ja istmed tugevalt määrdunud, Värvipind tugevalt kriimuline. Tundub, et 200000- km. on piir. meenub üks 2004 a. avensis näiduga 300000 ja millel juhi must ukseraam läbivas roostes.
Tehnikast käis sujuvalt pealtpesus ja sisepuhastuses+ aknad Massey Ferguson Q45 põka :) Toni pesi. Mina sain sisepuhastust teha ja turnida niisamuti. Suur ja kõrge traktor.
Kõrval on maatarvete pood kus muuhulgas müüakse uusi järelkärusid, traktoreid, kombaine.
Muidu ikka rendiautode pealtpesud (Corolla diisel, Hiace) Uued autod (Verso, Corolla, Opel Corsa x2)
Meigid, Mõned avensised, Corolla. Fiesta (punane koeraauto van. kaubaruumi ja külgakendega)
Publish Post
http://www.cabmotors.com/images/FiestaVanRetouch_LR.jpg
siksaksiksaksiksaksikaksiksaksiksaksiksaksiksaksiksaksiksaksiksaksiksaksiksaiskisaksiksak

Pöide vallavolinik nimetab uut autot uhkuseasjaks

www.DELFI.ee
31. detsember 2009 11:09


Pöide vallavolikogu otsustas omavalitsuse töö korraldamiseks soetada üheksakohalise sõiduauto. Tingimuseks seati, et masina ülalpidamise kulud ei tohi olla suuremad, kui need on seni valla eelarves kajastunud.

Põhjenduseks toodi vana auto kallis remont ning see, et suurema autoga on võimalik sõidutada koolilapsi võistlustele ja taidlejaid esinemistele. Volikogu liige Andres Hanso, kes oli auto ostmise vastu, peab uut masinat aga rohkem uhkuse- kui tarbeasjaks, kirjutab Oma Saar.

“Sinna ei mahu mingil juhul rahvatantsijate rõivad koos riidepuudega ja laste trennipambud,” märkis Hanso, kes tõi oma vastuseisu põhjenduseks ka valla õhukese rahakoti.



jüri, 31.12.2009 15:42
9 kohaline ja sõiduauto. loen sellisest imeelukast küll esimest korda. mis mark või mudel see selline küll on?


vallavaenlane, 31.12.2009 17:51
Tuleb osta üks pisike vähekasutatud auto asjameestele, üks pisike 5000 kroonine pann hädajuhtudeks ja taidlejate veoks vana 20-aastane mikrobuss. See sõidab kokku võibolla 1000 km astas, ei need taidlejad taha masu ajal hulkuda. Mida sa üldse taidled siisn Eesti riigis?


to Jüri, 01.01.2010 04:50
See nimelt 24 meetrine pikendatud kerega Hummer. "Taidlejatele" seal ka pesemisvõimalus mullivanni kujul.


Poe ees räägiti, 01.01.2010 15:24
Kui ma öieti mäletan, vahetati üks vana risu natuke uuema vastu. Ei ostetud uut autot.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...