neljapäev, 28. jaanuar 2010

8 jaanuar.

8 jaanuar. Täna tegime kõike ja palju. Käisime uusi autosid mööda ümberkondseid platse ja platsitaguseid üles otsimas, sulatamas, ära toomas. Nii korralikult naeltega kui suverehvidega.. Peugeot 3008 valge ja Uued opel astrad.. Toyotalt eneselt läks kiirelt kolm Yarist, Corolla, Verso. Rav 4. Pestud sai meikke milleni pole lihtsalt aega.. Ja sai neid tahaplatsile sõidetud.. Nissan Primera, Yaris, Mazda 5 mis pestud ja tahaplatsile ja sealt siis seekord läbi kitsukese tagaukse müügihalli sisse.. Pestud sai Hiace mis rendikas ja mis nüüdseks müüdud, Sai sellele suverattaid alla toodud teiselt korralt.. Sai pestus kuus-seitse esitlusautot.. Veel pestud mõned eelnevalt kinnipandud ajaga erapesud.. Sai lumes müdistatud, sai sokke vahetatud, sai kõrvu ja näppe põrgulikult külmetatud..
Kuivatanud autodelt jääd maha- juhtus, et pestud auto läks koheselt jäässe. Uksevahed nagunii.
Tõsine tööpäev läbi erinevate inimeste, autode, platside, kliimavahetuste, liikumise ja ajanappusega miinus sada.
Uusi autosid sai tehtud vast kokku 12-13. Ühe ainsa meigi, millega alustasime kell kolm.. Nike müüdud Yaris. Esmaspäevaks saab praeguse seisuga ehk 6 meikki ja paar uut fordilt. Uusi tuleb lisa, Nii ka meikke- homme on nädalavahetusenäitus Toyotal ja sellest see kiirustamine ja lisatööd ja Fordipoolt ("pp auto" müüb enamat, kui vaid forde- vanast harjumusest kutsume fordiks) tuli kokku vast 7-9 uut.. tilkus kõnesid ja teavitusi, et jälle üks uus vaja lumest otsida ja teha. Platsidel pikalt seisnud autod pole üldse lumised. Järjest käima ja sulama. Mõned tunnid.
Esmaspäeval on Margus tagasi puhkuselt. Täna aitas Saku autosid valmis pesta.
Siiamaani olime tööl Toniga. Minujaoks oli sellise ülesehitusega päev esmakordne,. eilne veidi meenutas. Toni teadis mis see on..

Pildil 2007 a. Toyota Hilux Islandil lumevanne võtmas.
--------------------------------

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...