neljapäev, 17. detsember 2009

11 NOVEMBER 2000 + 9

11 NOVEMBER 2000 + 9
Halli mis pole päris ideaalkujuga ja parkimiskohti pole välja joonitud- mahub kokku ca 20 erinevat autot. Kui hästi toppida ka enam.
Parkimise ainus Reegel nagu tetrisemängus.
peale esimest asetad järgmise- parkides eeleva uksed jne kinni.
Paremat kätt jääb kaks õõnsust- kummasegi mahub kaks autot.
See tagumine on pesuhall. Kohe uksest sisse paremal on niisama õõnsus. Seal seisavad kuivavad või omavad mingit tööjärku- ootel autod. Nädalakese on seisnud seal vanem luukpära Corolla. Tiivaääred on üle värvitud. Ja kõrval teist päeva minu päästev Fiat Punto mis tehti meigiks ja millel värskelt pestud pingid pole siiamaani kuivama hakanud.
Pesuhalli paigutasin kaks paketiautot. Hirmus räpane ja kole Nissan Vanette Cargo mille saime vastu, kui Viisime Toyotale kaks esiteluautot. (Avensis ja Auris millega sain lõpuks pöördeid üle normi lubada ja pedaal seisupealt põhja vajutada- Avensis jooksis eest minema.) ja Viimase malli Volkswagen Transporter.
Uksest vasakule jääb kohviruum. sellest eespool on ruumi mõnele autole. Täna jäi sinna paar autot. Täna siis kaks renault´d.
Laguna millel mootor sai vett ja keeldus enam koralikult käimast:) ja ClIo mis tuleb homme arvatavalt esimeseks tööks.
Uksest otse sõita ja enne seina täisnurgaga vasakule keerates saab paigutada kõrvuti 2 +2 autot. Kaks esimest sõidad ruumi sisse, pööre vasakule ja ninaga vastu töölauda. Esimeseks ustega vastu seina sai täna tehtud uus Hõbedane Corolla. Kõrvale sõitsin Ootejärgus Mondeo. Corolla taha sõitsin T.Spordi riivates parema peegliga õrnalt ja hoolivalt seinaküljes rippuvaid pihustikannusid, T.Spordi ja ruumis oleva posti vahele väänasin Golf Variandi. Mahtus täpselt nii, et parem peegel sai Yarise peeglist veidi eemale ja vasaku peegli keerasin vastu autot, et posti mitte märgates sest mööda mahtuda.

(Kes aru ei saanud neile võin aeglasemalt kirjutada:)

Post on seal selleks, et eraldada seesama neljale kiludena kokkupandud autole sobiv nurk meikamiseks. Postist ülespoole on ehitatud raamistik kus on paigaldatud lisavalgustid. Töö ajal on raamiall vaid üks auto. (vahest ka kahele)
Edasi tuli veel 4-5 autot. Viimaseks sai Carina E. Enne seda võtsin Mercedes Sprinteri- uus mall ja vahele mahtus veel Mazda 626, Alfa.. Picnic, CRV
Hommikut alustasime kahe Hiluxiga ja üks vanem Transporter.
Hiluxid parkisin üle platsi, enda auto kõrvale. Esimeste ratastega liivaribale. Tagatuledega majasuunas. Kaunis vaatepilt. Must ja hall Väga puhas Hilux x2.
Siis sain pesust Audi A6. See algupärane mudel mis kasvas välja Audi 100 st. Konditsioon näib ka täna hiilgav, kuid läbisõidud näitavad muud..
Meigiks sain esimeseks Volvo S80- Viimane mall. Sellejärel tuli Renault Laguna, Corolla Verso ja Audi A6 al98. mudel. Hiljem siis veel kaks Toyota esitlusautot.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...