pühapäev, 13. detsember 2009

7. November. Laupäev

7. November.
Hommikul silmad lahti tehes teadsin, et kell on 8.36.
Käisin vetsus, panin osaliselt riidesse ja vaatasin mobiililt kella- 8.25.
Kohv ja Tänase surmapäevaga jogurt on hommikusöök.

Sõitsin korra lohjale ja sama teed tagasi. Lasin tagaklaasil oleval lumekuhilal sulada.

Teel olles möödusin K-Marketist. Market jääb üürikorterist vast kolme kilomeetri kaugusele.
Majaees jäin raadiosaadet kuulama ja ilma ning ümbritsevat kaema.
Vanem punase mantliga naine lükkas ratastel liikumisraami mille vasak tagumine ja parem esimene ratas istusid lörtsisegusena poritiibades kinni. Sangas rippus K-Marketi kilekott.
Väike jaluituskäik..?
Pagasnikust asju võttes ja luuki kinni lüües kadus ka tagaklaasil olev märg lumevaip.

Eilsest sain neti. Keegi ei helistanud tagasi. Ei mulle ei Tonile. Lihtsalt oli olemas, kui töölt tulin. Modemi Kaabli lamp põleb nagu naelaga kinni löödult.

Parandasin Arvutitooli. Sedasama mida nüüdsest ka eesti maximats (parandus: maximast) müüakse hinnaga 300- vms. Minul on soomest ostetud ja mõned aastad tagasi. Seljatoe plastiktugevdus murdub mis peaks leeniosa hoidma sirgena. Tagajärjeks on seljatoe allapaindumine samasse asendisse nagu põhjaosa. Mõningane loksumine on ettemärgitud, et selg leiaks parima toe, kuid tugevat survet see tool ei taha-.-


Pole eriti mõelnud mida on korterisse veel vaja. Muud mõtted ja tegemised.
Täna lükkasin diivani otsaseina ja vaatan, et lealamp peaks rohkem valgust andma- see selline paberist kera ja ei nõua võimsat pirni.
Põrandapesuks tarvis ka moppi ja mopiämbrit. Muidugi põrandavaip ja siis oleks tolmuimejat vaja. Mõtlen, et ei hakka siin üleliia kulutama ja samas ka mitte vanu asju kokku koguma. Olgu see mis on ja natuke rohkem. Kui siis midagi uut ja värsket ja soodsat.
Sööginõusid võiks mõned topelt olla. Printeri (skänner, koopiamasin) saan eestist kaasa. Pole otseselt vaja, kuid sellele arvutile sai ostetud ja seisab kasutult. Muidugi pole ka tinti.

Kui ameerikas on detroit piirkonnaks kus autotehased- siis minu elupaika ümbritsevad müügisalongid


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...