teisipäev, 15. detsember 2009

9.Nov.

9.Nov.
Opel Agila (Taustaks sobib kuulata näiteks Eskimo lugu "opel rekord" - Plaadil 17. rida)
Või siis avada tekstiosa uuest aknast ja silmapetteks vaadata kõrvale pildiseanssi.
http://www.youtube.com/watch?v=o7_MoQ4UhrQ
- leidub ka sellisele fänne. Siis järelkarjatus vms. (Muretsemiseks pole põhjust- uus mudel on ka Agilast olemas)

Olen oma autot parkinud majast eemale. Tööhoone ees on suur asfaltplats ja siis sinna teiselepoole taguotsaga suund majale. Täna oli sinna kõrvale siginenud Teine must BMW. 5. Samasse ajajärku kuuluv.
Ärge öelge midagi- siin soomes pole BMW nii levinud, kui eestis ja kui mõnd näed on enamasti tegu SILMNÄHTAVALT hoitud autoga. (riigis sõidavad valdavas enamuses uuena sissetulnud autod ja BMW On kallis brand- seetõttu kasutatuna pole palju levinud)

Hommikul aga kraapisin üürikaees esiakent.. Auto seisukoht on aknast näha, kuid hommikuhämaruses ei märka alati kas klaasid on jääs või ei. Täna siis selline üllatus. Lumi oli sulanud ja ometi piisavalt külm, et tekitada keskpärasest ülespoole stadiumisse külmunud jääkiht.

Päeva lõpuossa lõpetasime siinpool kasutatava vahavärvi Audit. (sinakasroheline)
Mark pesi seest ja väljast. Minu osaks jäi aknad pesta ja vaha maha ja uksevahed.
Enne seda sain esimese algsest lõpuni meigi teha- siin majas.
Kollane Opel Agila mille pesin valmis reedel- tegelikult pesin vaid kapotialuse ja uksevvahed aga see on nii väike auto, et mustus ei jäänud lihtsalt silma ja sain ära poleerida. Kahtlaselt kaua läks- tegin kõik ise. Pool kaks sain töösse. Kaks kohvipaus 10 min. Seksajaks oli poleeritud. Ülejäänu valmis poole neljaks. E. siis veidi alla kahe tunni üht katsun aega paremini, et mis töödega saaks kiiremini. Tean, et siin nõutakse head tööd. Samas kiiret.

Hommik algas kahe Peugeot 307 ga ja kahe Toyota Corolla Versoga.
Esimene siis poolik meik reedest ja teine uus meik. Mõlemad hõbedased. Esimene SW (universaalkerega) Ja teine tavaline viieukseline luukpära. Tavalisusest niipalju, et Autol oli katuseluuk! (palju üldse siin tellitakse oma autole katuseluuki- saja auto kohta ehk 0,02l on olemas) poolnahksisu ja neli x elektriaken.

Versodest esimene tuli sisepesudega täismeikki ja teise tõi eraklient, et tuleb neljast järgi. (pealtpesu, sisepuhastus, aknad jnejne. Koerakarvad jnejne)
Ütlen Verso- tegelik nimi on Corolla Verso, kuid nüüd uus mudel ongi vaid Verso.
Lühendina oleme kasutanud ka CO VE.
Varasem Toyota mudelipalett sisaldas kolme versot. Avensis Verso, Corolla Verso, Yaris Verso. Seda keskmist on tehtud pikemalt ja saavutanud populaarsuse ning täna on müügis kolmas põlvkond nimetusega Verso.

Täna astus üks mees ligi ja hakkas soravas rootsi keeles midagi küsima, vabandasin, et puhun suomeksi. Ok. Seletas siis, et kelle juure pöörduda, et auto üleni poleerida.. Viitasin Markile.. Hakkas talle soomet panema.."Vabandust, kas te räägite inglist" päris mark vastu.
Naljakas episood. Tekitas tuju :)
Keegi viga ei saanud ja juhtub kõigiga analoogset.

Mõtlen, et Neli esimest tundi teen tööl ükskõik mida. Kuni lõunani. Sealt edasi teeks meeldivaid töid ja al. kella kahest on üks aja venimine.. kella neljani. Sellevastu on üks nipp. Kujutleda kella kahese pausi järel, et see oli lõunapaus ja veel neli tundi tarvis paigal olla. Saab üle. Viis päeva nädalas ja oodatud nädalavahetus kulub enda kokkuvõtmisele. Külmetustest tuleb hoiduda ja iga päev tunned kuumust, külma, tuult, märgi jalgu. Nädalavahetus on taolistele asjadele tagasilöök ja ka siis tuleb hoida..
Õhtuti toit, vitamiinid ja kuum vann.

Ilmad lähevad kahtlaseks, nädalalõpuni lumesajused ja tihedat sõitmist on.
Kord libe, kord nähtavust pole..
Väsitav on nii. Sõidad ju seal supis ja autodejorus kellegi teise nimel. Mitte endale.
Kokkuvõttes ikkagi endale :| Vaid Ilm pole enda teha. Stroh saab kohe otsa :ž

Avastasin uuesti Prince viimase plaadi. Kord on ta mul arvutis olnud, kuid pole sotti saanud ja kustus.. Nüüd sain sama plaadi piraatversiooni tagasi (patt)
ja tõsiselt hea. Tegin duubelplaadist koopia autos kuulamiseks.
Viimane plaat mis autos mängib on rämmalt heade sämplingutega vennaskonna "inglid ja kangelased" aastast 95.
-----------------------------------------------------------------

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...