esmaspäev, 7. detsember 2009

28 okt.

28 okt.
Täna tahan teile rääkida oma päevast.
Kuna käisin täna esmakordselt oma autoga uues tööpaigas oli mul jällegi võimalus pikemalt muusikat kuulata.
Tagasiteel sai eriti hea feelingu uut Black eyed peasi plaati kuulates. Helide maagia ja tundmus, et audiot võiks veelgi edasi arendada. Jälle uued, paremad kõlarid? Siis peaks peamängija välja vahetama. Aga originaal sobib liiga hästi armatuuri. Võimendit ja Woofer+ it jagub küll. Esimesed Tweetrid ja komponendid võiks olla paremad. Praegused Focal´id on ostetud Ca 1800- krooniga ja kasutusel pole ka nendega kaasas olnud Tweetrid, kuna originaal andis sama kõla. Muusika valjenedes võiks siiski parem tweeter olla.
Nominaal on komponentidel 50 W Max võimsus 100 w.
Siit see erinevus, tarvis on 100 w Nominaaliga ja max kusagil 150- 200.
See max pole nagunii kunagi kvaliteetne. See vahepealne on just see mis mängib ja kuulmismeelt mõjutab. Minul on selleks vahepealseks võimsuseks 50 w ja seda on selgelt vähe. Võimendi on suhteliselt maha keeratud, et kaoks võimalus kõlar üle keerata. Aga kvaliteet on praegugi eeskujulik. Minujaoks. Pole teist paremat veel kohanud. Kui jätta kõrvale kallid originaalseaded luksusautodes.

Chris võttis uue ilma registrimärkidetta Golfi ja mina sain äsja meigatud Daewoo Matize ja läks lahti ralli Vw esindusse. Golf ees mina tossava Daewooga järel. Kiiruseks sain 80km/h. Rohkemaks ei jäänud lihtsalt aega. Praegu on jah hea lasta aga esimesed talvised ilmad on asi paha- neil enamusel suvekummid ja teada, et vähemalt mõned nädalad enne korralikku talve laseme ka libedaga suvepapudega. Uued- need eriti. Need tulevadki alati suvekummidega treilerilt maha. Kui hoolduspool jõuab enne ära vahetada on hea.
Vw esindusest sain vastu Fsi 1.6 kolme uksega golfi mis tuleb ilmselt meikki ja Kris võttis Golf +
Hiljem viisime Toyotale Chrisipoolt vana avensis ja minult 06 MALLI Corolla sed.
Vastu saime vana mazda 323. aastast nii 91.

Hiljem tegin üht peugeot 407 kupeed. vaatasin üle ja Õhtupoolik alates kella kolmest Punase Hiace sisepuhastus koos kuudiosaga ja selle hilisem liigutamine hallis - oli vaja hallipõrandaid siivotada ja ei saanud arugi kuhu ma pargin ta nyytd siis. Chrisris jäi yletööd tegema ja võtab ise autod sisse,.,
Hommikusest Vectra meigist varastasin Umbrella. Selline monotoonne ja pisike. Nagunii poleks kellelegi vaja olnud.!!??!!!!

Ma pean koti ära pakkima. R eedel eestisse. Homme Lohja Toyotale. Ilmselt ka reedel. Ja reedel saab võib-olla oma voodi ära tuua Espoost.
Internetti pole ja kõneaega ei ostnud.
Internet on- aga läpparis ja dna netitikuga mille sain Tonilt laenuks. Peaks omale läppari ostma. Täitsa tõsiselt. Aga ei, investeerisin uudsesse modemisse pea 50 euri ja ootan veel kuu, et hakkab olema netti.
Ok viimane oli nali. Homme tööjuurest helistan. Väga kahtlane igaljuhul. Kas viga on minus või minu arvutis või ega ometi.. Teenusepakkujas????



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...