reede, 11. detsember 2009

5, November 2009

5.
Õnnelikud hetked tulevad lihtsalt- Venida kuuekümnega tihedas rivis ja korraga saad seitsekümmend ja pikivahe. Nii oli kojusõit täna. Tammisaarest.
Libedust ja esimest lund ja lumesadu saime alates eileõhtust. Kergelt valgeks.
Täna läks suuremaks sajuks - seda alates peale tööle jõudmist. Ei muud midagi. Korra sain ka suvepapudel punase tuliuue golfiga lumest välja ukerdada. See oli tänane viimane töö. Koos eripärase kuivatamisega. (Igas paigas tehakse uute ettevalmistust pisut erinevalt- siin on suur osa tööst õigel kuivatamisel) Poolneli sain minema, et sõita Nordea panka Virkkalas. Asulasiseselt olid teed rohkemalt libedad. Äkkpidurdust ei saanud teostada, kui vasakul pool teed seisis parktuledes politseibuss ja paremale jäi nurgatagune Nordea millest just möödusin. http://www.geocities.jp/shijimi_1_2/15677.JPG
Siis nõksa edasi ja vasakule majadevahele lumisele teele mis läks veidi allamäge. Ringi pöörata ei kannatanud. Tagurdada ei saanud- auto liikus ikka allamäge. Siis lasin otse allamäge- kuni tuli väike majadevaheline teelõik vasakule. Manöövisin sinna vahele ja veidi loogeldes sain majadevahelt välja täpselt sellesama politseibussi taha teel liikuvatele sõidukitele teed andma. Ees oli Nordea sissesõit.
Sain Nordeani ja jätin auto pargipaikadest paremale. Pangas maksin arve ja sain juhatatud koogi ja kohvilauda. :)
Kohvi ja koogitaldrik näpus ja uksevahel veel öeldes, et "pole hullu" kui üks telleriproua tuli aitama, et pääseksin uksest välja. Ei tea kas sooomes on teada selline ütlus?
Istusin lumesulasese musta autosse koos kaasaantud meeleoluga. Helistasin Tonile, et käime DNA Palvelus ära. Siis nii oligi. Sõitsin Lohja kesklinnast läbi ootele. Kussar tuli peale. ;( Käisime DNAs. sealt öeldi, et 12. okt. on liin lahti tehtud ja anti vikapalvelu nr. Toni käis tankimas ja tuli kah korterisse. Siin näppisime modemi juhtmeid ja Toni helistas Vikapalvelusse. Kehitati kuuldavalt õlgu. Pidi väga üllatav olema, et netti pole. Oli töesti.
Nüüd saatsin Toni minema ja kirjutan seda lugu.

Hommikul mõtlesin, et vittus külm tuul, pikk töömatk ja meeleolu ja kole hommik. potpotpot...
Aga Mark käis veel hommikul koera jalutamas!

Õhtun ilm oli vastuolus hommikusega.
Lumi, libe, lörtsine, märg.



Hommikul külm tuul ja sentimeeter lund kodu - akna - alusel teel.

Tvst jookseb reklaam kus teavitatakse kohaliku staari plaadist mis on nüüdsest Pristmas saadaval. Tõmbaks paraleele meie kohalike lööbikutega- See ja See plaat- nüüd Maximast saadaval. Vou.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...