laupäev, 12. detsember 2009

06.11.09 reede

kUUeS. Päev.
Jogurt on homse kuupäevaga.

Tööpaiga uksed sulguvad. Jalad on märjad. Päeval oli jope kaelus ja pool seljaosa märg. Nüüdseks see kuivanud. Õues käib Veel kaks autot. Autocleani Volkswagen ja must BMW- paikades kuhu nad hetk tagasi jätsin.
Lõrtsine ja tuuline ja sajune ja märg ilm. 45. Minutit tagasi sain teada millal on Fiat Punto maailma parim auto.
Chris saatis mu uut Versot Toyotale ära viima. Lubas veel ette helistada, et millegagi tagasi saaksin. Leidsin selle pesuhallipoole üles. Ajasin Verso sisse. Kuivatasin Verso ja kõndisin müügipoolele.
Pesuhallipool on ühendatud hooldusega ja hooldusmeeste peamine keel oli rootsi. Küsisin ühelt, et kas see on pesuhall. Ümberringi oli palju autopesuks mittevajalikku kraami.
Pesuhalli sisenemine oli nagu Trooja hobusega seotud teema. Mina oma hõbedase Versoga ja kõikjal ümberringi rootslased.
Rootslaste maa ja korraga olen selle keskmes tehes nägu, et kuivatan Versot.

http://www.vastranyland.fi/ekonomi/1864655.jpg
Försäljningschef Lars Wikman vid Ekenäs bilcentral berättar att Toyotas mindre modeller är eftertraktade även som begagnade och håller sitt värde rätt så bra. FOTO: NINA AHTOLA

Müügipoolel vaatasin, et keegi on teadlik, et viib mind Autocleani tagasi. Laususin ühele vanemale härrale, et pean tagasi minema. Noogutas ja rääkis. et sai kohe aru, et olen Autocleanist, et mul need vanad rätid käes.
Ootasin veel ca 10. minutit. Keegi ei teinud nägugi. Siis Tuli üks müügimees, et Chris soitas, et ootan ja andis autovõtmed millest tuleb täispesu ja millega saan tagasi.
Fiat Punto lumeall. (02 vuosimalli)
Parimast parim.
Publish Post


Tööpaigas koristasime, tõstsime Chrissi VW bussi kolast tühjaks, võtsin kuus autot sisse ja kojumatk. Teed olid libedad ja termo näitas nulli.

Peugeot 307 (meigiks ettevalmistatult pestud)
Peugeot 307 SW (meigiks ettevalmistatult pestud)
Volkswagen Golf III Variant (meigiks ettevalmistatult pestud)
Mazda 323 F (Tuleb täispessu, kuna vanem auto ja meikki ei tule)
Opel Agila (meigiks ettevalmistatult pestud)
Fiat Punto (Tuleb täispessu, kuna vanem auto ja meikki ei tule)

Hommik algas Toyotale töölesõiduga., kui Toni helistas, et pean Tammisaarde minema. Viisin Sakule õlled Toyota meigihalli rohelise prügikasti kõrvale ja suund järgmisele 40nele kilomeetrile.
Kohapeal ootas Mark kes oli haige ja lasi mu sisse, et saaksin Opeliga (viimase malli vihre astra) algust teha. Jäin üksi. Tegin Opelit. Hiljem tuli Chris. Tegime Punase Avensise lõpuni. Siis Uus Auris. Uus Urban Cruiser, Uus Verso. Chris viis autosid tagasi.
Tuli ka üks Renault Clio. Täispessu
(sisaldab peale pealtpesu, mootoripesu ja ustevahede pesu, salongi puhastust ja kiiret imurit ning klaaside ja mattide pesu)
Sealt sain CD "rellumixi"

http://farm3.static.flickr.com/2571/3807229945_2e055882cd_o.jpg
Pildil: Clio kauge esivanem Renault 4

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...