esmaspäev, 9. november 2009

1okt 2009 Kohv.

Kohv.
Õhtul kaheksast kümme minutit üle, alustan kohviga.
Põrandal on madrats, punane kohvikruus ja arvutikola.
Olen esimest õhtut korteris.
Töölt tulles näitas toni veidi otsema tee siia ja aitas autost asju maha tõsta ja tuppa viia. Vaatasime ka muud korteriga kaasaskäivad ruumid üle. Päeval kui ajasin üht musta avensist pesuhalli tõi korteri omanik võtmed.
Hommikul Kalvijuurest väljudes sain kaks korda ümber majanurga keerates autoni jõudes selle esiklaasilt JÄÄD kraapida.
Tööle jõudes sõin kiire riisipudru ja saime koheselkt kiire uue auto ettevalmistuse. kella üheksaks helesinine Auris.
Lõpetasime eilsest jäänud pestud pinkidega Corolla.
Selle järele sain uksekõrvalt äsja müüdud Chrysler Voyageri. Pealtpesu. Risto sõnas, et Chevrolet. Hilisemalt on Tema suuläbi saanud mazdast Honda. Nii juhtub, kui ühe asjaga pikalt tegeleda. Juhtub ka endal mäluapse. Lihtsad asjad pööravad ringi.
Selle järgi võtsin eile kallejuures käinud sedaankerega Corolla. Kogu tavara välja ja meikki. Järgmisena Renault Scenic. Roheline. Meikki. (Selle rattad vahetasime talvenormidele vastavate vastu 21 oktoober.)
Selle viisin ise tahaplatsile ja sain renault´lt sõidumõnu vastu.
Siis läks toni fordile üht uut autot tooma ja pesin niikaua hoolduses käinud kliendi Yarise. Poole pesupealt lendas toni Mondeoga kohale. Toni viis yarise minema, võtsin musta Ford Mondeo ja pesu ja kerge imur. Müüdud auto.
Selle järele sain Peugeot 207 võtmed, et kusagil fordi platsil. Uus auto. Ettevalmistus. Käisin toyota esiplatsi, Fordi esimese ja tagumise platsi ja punast peugeot´d pole. Fordil on kaks platsi. Toyotaga samal paremalpool kohalikku teed on hoolduspool ja kohalikust teest vasakule jääb müügipool. seekord olime meie siis kiiremad ja sain veel hooldusepoolt ette valmistamata auto. Müügipoolelt. St vasakpoolne armatuuripool oli lahti võetud, et auto mõistus äratada. Uks avaneb võtmest keerates. Armatuuris plingib 01. 01 2007.. Neil ei põle veel ka päevasõidutuled:) (Nii nagu 22 oktoobril tegime üht uut Saabi ja kuidagi karge oli näha, et inimene polnud vahele tulnud ja sai kustunud tuledega minema sõita nagu vanemad autod:)
Peugeot´iga sain siis niipalju liikluses osaleda, et fordi müügipoolelt üle kohaliku tähtsusega maantee, sealt toyota esiplatsilt laveerides pesuhalli ja istmeid kiledest päästma. Pealtpesu ja muu kaasaskäiv sinna juurde.
Sinna järele tõi toni Nissan Xtraili mille võtsin mootoripessu, kui toni läks 207t. ära viima.

Sellejärgi sain uksekõrvalt siis selle 80000. läbinud aastavanuse Luukpära musta avensise. meikki. Väga puhas interiöör. Nagu uus auto. Tegime valmis. Sellejärgi jäi rippuma veel kahe meikkituleva avensise võtmed. Võtsin ühe neist ja saime niipalju tehtud, et poleeritud ja vaha peale. Sisse võtsin Selle teise Avensise mis universaalkerega vanem mudel. Tagaplatsil peaks veel üks avensis meikki tulema. Ööseks võtsin veelpesuhalli Saku Audi ja Toni tõi fordilt mingi uue auto. Peale ukse sulgemist sõitsime mu kämpat vaatama.
Siis käisin poes ostsin kempsupaberit. andsin müüjale kümme senti enam. andis tagasi, et näed kümme sai üle. Siis käisin teises poes ostsin raejuusto, suhkrut ja võibolla veel midagi mis võis olla jäätis. andsin müüjale kümme senti enam. andis tagasi, et näed kümme sai üle. Tagasi tulles sattusin ajale kus korteri omanik ja tema pere tegid pingutusi, et korter vastaks viisakamast parimale tulemusele Nüüd köök läigib ja vannitoas on kõva pahteldus. Hiljem saatis omanik veel smssi, et proovi mitte seda seina märjaks teha ja homme värvib üle. üle mõistuse suhtumine. nii kaunis!:)
Vahepeal käisin autoga Lohjat nuusutamas. siitpoolt polnud sõitnus sinna. Sõin autos liitrise jäätise. Sunnitud söömine- unustasin nimelt asjad peale poeskäiku autosse ja muidugi mis ära ei sula on jäätis.
Nüüd istun veel natuke aega pimedas ruumis ja lähen magama. Lamp on vaid wcs:) Mõõtsin elutoa akna. Et ruloo vms sinna ette ja ehk juba pühapäeval suomenojal võtan lidlist või biltemast miski lambi kaasa, pole ju hullu niikaua. Homme eesti. Hambaarst laupäev kell kolm. Autohooldusesse helistan hommikul, Tööpaiga rehvivahetusest leidsin komplekti poolpiduseid lamelle. Hommikul panen autopeale ja viin eestisse, et seal alla panna. Miinus neli või mis see temp. vahepeal oli see hommik.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...