kolmapäev, 11. november 2009

5. Ok.

5. Ok.
Reedel sõitsin sadamasse ja tund ja veidi peale enne laeva väljumist olid väravad kinni. Sellele laevale ei võetud enam kedagi. Kogu laev oli täis ja sellest polnudki midagi sest kassast pärides sain teada, et olin broneerinud päev varasemale laevale. Selliseid asju juhtub, kui pole internetti ja korralikku kalendrit silmaees.
Sõitsin tagasi Lohjale, keetsin kartulit ja sõin oma esimest sooja toitu soomes. Kui väljaarvata kiirnuudlid. Laupäeva Hommikul sõitsin kella kuuest minema. Laevas helistasin AutoTehi telefonile. Ütlesin Karisele, et ei saa täna tulla. Kunagi teine päev. Veel täna- esmaspäeval helistas Karis üle küsides mis saab selle asjaga ja kas ikka võtad 100 % selle varuosa, et meil pole sellega nii midagi teha. Lubasin võtta. Ütlen ette rutatult ära, et ka rehvid jäid vahetamata-Tartus mõnest kohast küsides polnud keegi huvitatud lisatöödest laupäeva pärastlõunal.
Küll võtsin autosse blondi hääletaja kelleks osutus Chimmu. Ja teadlik nagu ta on oli end juhuslikult passitanud täpselt minu väljarehkendatud marsruudile. Kavalus pole siin ilmas veel otsa lõppenud. Käisime Tartu Hessburgeris kus töötab Kristiina ja sealt otse võrru.
Hambaarstile oli täpselt viis minutit aega, kui uksealla jõudsime. Diana tegi vasakpoolse hambaauguga lõpptöö. Plomm. Võrus käisime KAGUkeskuse all olevas apteegis- vitamiinidest võib sündida vaidlus kus osapoolteks mina, Chi ja apteeker. Siiski Võtsin kaks purki neid venelaadseid kollaseid. Kõigutamatu.
Kahju vahest neist kes mind taluma peavad. Ise ma ei tunne sealjuures midagi kohatut.
Seejärel tegi tüdruk kalli ja lahkus. Võtsin keeksi ja sõitsin Vastseliina. Seal võtsin arvutilaua ja mõned väiksemad asjad autosse. Helistasin Chimmule kes tartus tagasi, et tulen sinna- hakkame homme käima, mööda poode? ja lahkusin juba õhtul enne üheksat vastseliinast. TartuHommiku kasuks.
..
Pühapäev algas kaheksase äratusega. Kellegi sätendav käsi võttis telefoni ja sättis äratuse poole kümnele.
Lõunakeskuse Tavidi valuutavahetus.
Ringkäik sealsamas asuvas Maksimarketis ja siis Selverisse mis võrupoole ringteel.
Sealt sain Selveri Parima Parklakoha ever. otse uksealla tagurdada- teadsin, et läme selverisse kärutama ja nii on SOOTUKS mugav asjad pagasnikusse asetada.
Sealt viisin Chimmu koju ja valasin end pepsiga üle.
Püksid kuivasid jalga ära, autoistet tegin täna peale tööd vastava ainega. Hommikul saan märja istmega tööle sõita. Ehk sai puhtam siis. JA SAIGI PUhTAM.
Peale Värskendavat Pepsit Sõitsin Tallinna, Ülemistes vaatasin endale kolm pudelit Hustler XLi ja ribikardinat mille maksimaalne laius jäi 160cm peale. Vaja oleks 180. Selline ruloo oli täiesti olemas. Mõte liigub siiski ribide kasuks. Pean veel otsima. Ruloo käib vaid üles ja alla ja on valgetvärvi.
Ülemistest sõitsin sadama Statoili kust järgmine suund üle tee kaubanduskeskusESSE.
Selles asuvas suitsu ja alkopoes polnud vajaminevat suitsu, nii ka mitte Rimis. Sain sealtsamast R-Kioskist vajamineva ja saingi laevarajale sõita. Raadio kahest käis saade kus esitati R töötajate poolt sisselauldud/mängitud lugusid. Oli kaks soomekeelset lugu. kerisin akna alla ja kuulasin lõbustatult. Mika häkkinen oli esimese loo teemaks.
Laevas sain korrus madalamale, kui laupäea hommikul. Seekord siis A4. Sügavat tähtsust pole millisele dekile sind suunatakse. Lõppulemust see ei mõjuta- oled jälle eesti või soome poolel. vastavalt kuhu suundud.
Pean panni ostma.
Laevast väljumine toimus kiiresi- küll sain sadamast väljuvas ummikus istuda- pea tunni.
Lohja koju sain üheksa läbi. Tõstsin toidukotid ja arvutilaua tuppa. Pesin hambad ja läksin magama.
Omanik oli vannitoa seinaga lõpetanud. Täna töölttulles oli siginenud ka vannikardin. Homme tuleb veel mingit nagi paigaldama sinna.
Esmaspäeval e. täna käisin kokku kolmes pangas, et üür ära maksta. Esimene kella kümnene säästupank saatis s- panka. Kella kaheteistkümnene s-pank/s-marketi info Lohja kesklinnas saatis mu tagasi- nemad ei tegele raha arvele panemisega. Teller ütles veel, et tema on see paha aga nii ei saa tõesti.
Uki.
Kella neljane Nordea võttis jutule. Ei tahtnud, et Tili teeksin. võttis 7 euri tööraha ja sai tehtud.
Õhtul helistas Kalvi, et millal voodi ära viin. Pean sellele mõtlema. Homme mõtlen sellele. Voodi oleks hea küll ja vaja paketiauto küsida siis.
Panin arvutilaua kokku. Loen "Puhastust". OLEN ALLES ESIMESEL RAAMATUPOOLEL.
Homme peab ka elektriarveasjus helistama, et nad teaks seda mulle saata.
Kui ilmad püsivad pliusspoolel nädalavahetuseni pean sügavalt kaaluma, et eestisse. Ikka rehvivahetus ja sharniir.
Saab ükskord ära see.
tööl tegime viis meikki ja kolm võis olla.. uut.
Margus ka tagasi. nüüd kolmekesi.
Meenutada meikke siis Hall avensis, beesh avensis, valge hiace, Renault Twingo oranz, Must Yaris. Uutest läks Kaks Urban Cruiser. it, Auris ja fordilt ka üks-kaks autot. Sealhulgas Fiesta.
Õhtul tegin oma esimese ringi kirbuturul. See jääb siit kilomeetri kaugusele. Näppisin üht elektrikitarri 75- £
Pildistasin ka vikerkaart.
Pealiskaudne jutt. Ühel päeval kirjutan oma mõtteid ja seoseid pikemalt lahti.
Seniks head ööd ja enne seda hammaspesu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...