pühapäev, 8. november 2009

24 spt

Poliisi on majaees. Jõuan koju ja esikust tagasivaadates näen kuidas naispolitseinik kallab peaaegu täis viinapudelit põõsastesse tühjaks.
Üleval Kalvi sanob, et yxi nainen tegi nukkuvale miehele suukeppi.
Kes tegi keppi ja kumb on seaduse ees suurem patustaja jääb politse arutada.
Hommikul tööjuures lasime valge punnsilm corolla valmis.
Täna olid minupoolsed tegematajätmised suuresplaanis. Minu Hooletused: Valge vana corolla antitiivaalune vanast kinnikiilunud mustusest täpiline, Hoolduse Hiace rool ja pedaalidejuurest põrand mitte puhas, Hoolduse Yarise esiosa jäi kärbestele, uue aurise juhiuks oli linnult tabamuse saanud ja seda ka peale auto üleandmist. Kiiritab värvisisse end. Aitab poleerimine aga mitte alati. Seekord oli märkamatuks jäänud lihtsalt.
Corolla hb 2006 munaauto panime kokku ja sai hea, homme saab tahaplatsile. Armatuuri ei jäänud ka turvapadja lampi põlema.
Isotaxi mercedese buss tuli poolüksteist pessu. majakõrgune ja samapalju pikk sprinteri baasil kuolikyyti buss.
Veidi enne lõunat tuli teha kaks uut- Avensis ja auris.
Esimene valmis selgus, et Auris tagaplatsil ning äsja juhiuse värvimisest tulnud 2007 Avensis risti ees. Polnud ka ukselinki. Ütlesin tonile, et ei saa kätte aurist. Lõunani jäi veel kümme minutit. Toni soovitas vaadata kas võtmed pole ehk avensise päiksesirmil. Nii oligi, andin aurise tonile ja ronisin avensise kõrvalistmelt rooli ja lasin mõne meetri edasi. et auris läbi lasta. ja samasse paika tagasi ning sama teed autost välja. Kogu tegevus kestis ehk 35 sekundit. Meil pole aega.
Toni siiski lõunale ei jõudnud. Küll aga saku tuli meiejuurde.
Lõunaajast märkan telefoni siginenud sõnumit ja muigan kergelt.
Peale lõunat ajasin uue corolla verso pesuhalli ja pesema asudes võttis toni homme meikkituleva 2006 a. hb (koerakarvase) corolla, et käime kallejuures kodus ära. Poolel teel sõitis kalle vastu ja nii ka meie tagasi. Majajuures läksime kõik kolmekesi kalle Versoga talle koju, et seal seisvast Hiacest puumaterjali maha tõsta ja kunstipobjekte imetleda millega kalle on tegevuses olnud kogu puhkuseaja.
Tagasitulles tegime Uue Verso valmis ning järgmisena uue opeli- universaalkerega Vectra järglase... Jäi veel aeg, et pesin universaalkerega corolla meigiks ette ja Toni tõi uue astra. Mõlemal uuel opelil olid katuserelsid mis olid kogunud endasse männiokkaid ja nende kättesaamine oli päris mitu tegemist. Igaljuhul said insignia kui astra valmis ja Universaal corollast sai tehtud niipalju, et saame homme aknad pesta, vaha maha, uksevahed. Puskurit lähevad värvimisse nii ei saanud silikoonitud rattad ja nina ja tagaosa mustad plastdetailid. Pesuhalli võtsime muinaauto hõbedase hb corolla 2006, teise samasuguse helesinise ja avensise- homsed meigid.
Õhtu lenne nelja käib veel kalle mustast metallist roosi värvimas, punane roos sai.
Nädalaid hiljem näen, et raudsete mustade rooside algne otstarve on matustele mõeldes. Must lint ümber.

Huomiseni, võtan oma ketsid toyota välisseinanajalt ja asutan koduteele.
Lidli parklas kirjutan vastusõnumi eestisse.
Tükike isiklikku elatud ajalugu on jälle möödas.

Hommikune uni- saarel on grupp entusiaste/ajakirjanikke kes õpetavad venelastele inimlikku elamist. Suhtlust ja näit. kuivkäimla kasutamist. Järgmine pilt- entusiastid on ringis kinni seotud ja puud ning kogu saar on leekides. Venelased pidid tuld hoidma, kuid olid unustanud. Tuli jõuab üha lähemale..Me oleme tule sees.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...