pühapäev, 8. november 2009

23spt.

23spt.
Unes nägin, et ema oli omale tüübi sebinud kellega ringi lasta (Tal oli tekkind aktiivne elu, kodus harva) ning ise soomes olles andis mu valge saabi tolle tüübi õele kasutada. Olin nii vihane sõimasin teda, et kui mul ongi mitu autot pole see veel põhjus, et midagi niisama ära kinkida. Viha oli nii tõene ja see kuidas püüdsin talle selgitada oma väidet. Ma ei saanud aru kuidas keegi võib sedamoodi käituda. Teadsin, et saab on igavesti läinud nüüd. Siis oli künkaotsas mingi laulupidu kuhu pidin sõitma audiga.
Audi mille käiguvahetus oli nii 10 a- vana tiptronic, kuid pmeti teadsin, et tegu on 91 a. audi sajaga. Unenägused on nii võimalik. selline tagasihoidlik auto. Olin selle just ostnud ning mingit kiirendust tehes pudenesid katkised esituled küljest. Ninosa oli suhteliselt roostene ja tühi siis. Kiirenduseosas tean, et see osa oli Saabiga tehtud samalaadne sõit garaashide teel- selle peegeldus.
Veel oli ka praegune bmw. Näha polnud, kuid teadsin, et on olemas.

Hõbedane hatchback Corolla 2006 täiesti petfektse salongiga- munaõnnetusse sattununa nüüd alasti kistuna jäägitult pesus. Munajälgi otsides oli Toni kogu sisustuse välja rookinud. Kõik mis viitas eelnevale haises munajärele. Tagaistmetealune tala mis jääb ukseäärsesse serva andis peale kahe poldi ja ühe mutri eemaldust veel halvaksläinud munaputru. Pesime laed, uksepostid, uksed, istmed, ka metallini lahtikistud põranda ja uksepostid veelkord üle. Hais kinnitub kõikjale. Väiksemgi algallikas tuleb Põrandavahedest ja kangast leida ja kahjutuks teha. Tean nüüd mis lõhnaga on Märg Metall pahaksläinud munavõidega.
Auto liigutamiseks läks juhiiste kahe poldiga kinni ja sai Välja sõita. Vaikselt kohaltminnes käitus kiiktoolina. Kogu põrandat kattev vaip oli eelnevalt survepesuriga pestud ja kuivas turvaajaotsas. Homme saab lego kokku panna. Vaatame kas turvapadjalamp jääb armatuuri põlema.


Täna tegime uued esitlusautod: (elektrisinine)Hilux ja (must)Hiace.
Iga esitlusauto saab uuendatud vähemalt kord aastas.
Müügihitid Yaris, Corolla, Aygo, Avensis 2-3 korda aastas olenevalt kere- ja mootorimodifikatsioonist.
Kokku on esitulsautosid (õues) ca 10. Ja Hallis ca 10. Hilux esitleb end ühe auto näol õues.
Hiacet on tavaliselt kaks koos rendihiacege ning hallis sees neid pole.
Väljas on ka üksikeksemplarina Aygo, Yaris, Prius.
Rav4 ja Landcruiserit pole esitlusautona välja pandud.
Enamuses on Avensised- mis on samalajal ka automüüjate kasutada ja mõned Corollad/Aurised.

Linnas käisin lidlis ja kaalusin õlle ostmist. Ometi kannatab veel oodata. Tori K marketis viibisin ka üle pika aja. Ülemise korruse eesti pood on kolinud matinkylasse. Ometi midagi muutlikku jälle. Muud ülemised poed jätan teiseks päevaks ja ka üle tee kauppakeskus jääb veel ootele. Detsembris valminuna polnud kõik veel töös. Nii jääb ka S. marketi külastus veel laagerduma. Väikse ALepareisi tegin eile ja ostsin shokolaadi ja küpsist. Müüjad on vahetunud. Need vahetuvad seal kogu aeg.

Täna kirjutasin siin oma esimese plaadi.
Kirjutusvahendit pole kaasa saanud. Vaid vana tuttav punane marker millega plaadile pealkiri joonistada, ning mille tera on liiga lai mistahes peenemaks kirjaks.
Plaadiümbrise teen ühest vanast palgaümbrikust seda kokku voltides ja kirjaklambriga sulgedes.
Kotist leidub üks tellitava vajutusega harilik pliiats millel terad otsas ja elunäinud Nehatu punane pastakas mis on jäänud kotti Margega kohtumisest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...