pühapäev, 8. november 2009

29 sept. 2009

Nädal ja kaks päeva tagasi saabusin soome. Olen elanud Espoos Marguse toas. Tööl käinud Lohjal. Homme õhtul pakin oma asjad autosse, et neljapäevaõhtul Töölt tulles oma uude korterisse kolida. Kolida on palju öeldud- need vähesed asjad mis on ei anna kolimismõõtu välja. Siiski ümberkolimine ja uus katus. Päris oma ühtoaline üürikorter.
Reedel peaks eestisse.
Täna unus telefon tuppa ja jäi sinna kogu päevaks. Õnneks teab numbrit soomest kaks ja eestis sama arv inimest.
Palavik või viirus on endiselt kallal. Täna oli esimesed kaks tundi suht tajumatud tööl. Hiljem läks selgemaks. Jahe ja vihmane ilm ka. Teeäärne termonäitaja näitas tee +2 ja õhk +1. Palju siis veel sinna esimeste jäiste hommikuteni.
Autole peaks talvekummi ettevalmistuse tegema. Ega päevalgi üle kümne kraadi sooja pole tulemas. Kuidagi uskumatu, et alati kui käin eestis külastan autoremonti. Tuleb ju veel mõned sillaosad vahetada ja kauaks neid piduriklotse, -kettaidki.
Hommikut Alustasime eilsest poolelijäänud Punase Yarise lõpetamisega.
Ja selle järgi helepastellset tooni eile sissevõetud Opel Astra uus.
Siis tõi huoltopealik Yarise pealtpesu, sisepuhastus, käsivaha.
Sai ka see tehtud.
Ja siis uus musta värvi Chevrolet Nubira mille algne brand oli enne GM ja Chevrolet´iga lepingu tegemist Daewoo- mis niigi tegutes Opelite (ka jätkuvalt GM) kloonimisega.
Siis Meikki must kolmeuksega Hyundai Getz ja platsi äärest korra tehtud uus musta värvi Chevrolet Aveo. Mille neiupõlvenimi oli neile kes mäletavad Daewoo Kalos
Siis sain enne lõunat Uue Verso Võtme- esitlusauto. Diisel Pessu ja väike imur.
Lõpuks üks võtmest keerates käivituv Verso üle aastate. Vahepealsed Corolla Versod käisid (KOGU MUDELIPALETT) sisselükatava puldiga. Sel diislil siis keeratav võti ja edaspidine nimi jätab nimetuse Corolla välja sel mudelil.
Ristolt tuli uus Corolla tumesinine. Peale lõunat tegime seda. Okkaid luugivahed täis ja värv kriimuline- seisnud kusagil vaikses paigas väga pikka aega..
Viisin esihalliette ja Risto ajas sisse.
Vahepeal astus Kalle sisse pärima, et kas tumesinine Yaris on meigitud. Ei olnud ja järgmiseks tõigi Toni selle tagaplatsilt pesuhalli ja pesi. Vana malli Yaris.
Vahele tegime veel Kalle tütre 05 malli Corolla. Tavaliselt on tal uus auto. Auris, enne seda paar corollat. nüüd siis neljaaaastane , kuid veidi üle 50 000- sõitnud Corolla.
Siis saime 08 aasta Tumehalli Corolla meikki. Alustasime selle, kuid peale poleerimist ja vaha jääb homset ootama. Pesuhalli sain Valget värvi Fiat Marea Weekendi. Pealtpesu ja imur.
Siis Tõin fordi platsilt müükimineva viimase aastakäigu Opel vECTRA omc
Pesu, imur. Lõpetuseks võtsime sisse Uue Focuse ja NissanAlmera. Mis tuleb ilmselt homme meikki.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

 Käratus kell 5 ja läbi mitme asula lõpuks pea kohal. Veidi eile ja täna kell enne 10 hommikut. Sulnis hommikupoolik võis jätkuda, ehk siis ...